Bostadshus - Lyyski Fastigheter

Till Salu

Långbergsödavägen 14, Saltvik

Visning:

Enligt överenskommelse

Bostadshus

Charmigt hus från 1973 med gästhus och ladugård på stor tomt!

Utgångspris:

125 000 €

Våningsyta:

143 m2

Tomtstorlek:

9914 m2

Antal rum:

3 R+K

Byggår:

1972

Allmänt

Välkommen till detta hem från 1972 med en våningsyta om 143 kvadratmeter och integrerat garage. Beläget på en stor tomt om 9 914 kvm med inte bara ett utan två fantastiska byggnader, inklusive ett charmigt äldre hus från 1916 och en ladugård.

När du går in i huvudhuset möts du av en ljus och öppen planlösning med stora fönster som släpper in mycket naturligt ljus. Här finns gott om utrymme för familj och vänner att umgås i, inklusive ett rymligt vardagsrum med original parkettgolv, kök, två sovrum, badrum, tvättstuga, teknikrum samt integrerat garage med plats för en bil.

Köket har bevarats i sitt ursprungliga skick, vilket ger en unik känsla av retrostil. Trots att köket är original är det fortfarande fullt fungerande och har alla nödvändiga funktioner och bekvämligheter för en modern livsstil. Här finns gott om utrymme för matlagning och förvaring av köksredskap och köksmaskiner.

Sovrummen är också mycket ljusa och rymliga, med stora fönster och gott om garderobsutrymme. Badrummet renoverades 2010 och inrymmer duschhörna, wc, handfat med kommod samt handdukstork. Golvvärme finns i badrummet.

Det är värt att notera att trots att huset har bevarat sin 70-tals stil, har det genomgått regelbunden underhåll och renoveringar under åren för att se till att alla bekvämligheter och faciliteter är uppdaterade och fungerar som de ska. Huset värms upp av en oljepanna som ger tillförlitlig och effektiv värme till alla rum genom radiatorer.

Men det är inte bara huvudhuset som är fantastiskt. På tomten finns också ett äldre hus från 1916, perfekt för att hyra ut eller använda som gästhus. Här finns en mysig atmosfär och en unik karaktär som bara äldre hus kan erbjuda med gedigna kakelugnar och andra tidsenliga detaljer.

Ladugården på tomten ger också möjligheter till en mängd olika användningar såsom extra förvaringsutrymme, verkstad eller till och med som ett träningsrum.

Tomten är stor och vacker, med gott om utrymme för utomhusaktiviteter och trädgårdsarbete. Med allt detta och mer är detta hus en verkligt unik möjlighet att äga en bit av historien samtidigt som du får alla moderna bekvämligheter. Missa inte chansen att köpa denna fantastiska egendom idag!

Planritningar

Beskrivning

Adress: Långbergsödavägen 14

Kommun: Saltvik

Våningsyta: 143 m2

Tomtstorlek: 9914 m2

Antal rum: 3 R+K

Byggår: 1972

Bastu: Ja, bastu i fristående byggnad.

Uppvärmning: Oljepanna till vattenburenvärme

Vatten & avlopp: Kommunalt vatten och avlopp.

Fastighetsbeteckning: 736-422-2-25

Tillträde: Enligt överenskommelse

Utemiljö: Tomten är stor och vacker, med gott om utrymme för utomhusaktiviteter och trädgårdsarbete. Med allt detta och mer är detta hus en verkligt unik möjlighet att äga en bit av historien samtidigt som du får alla moderna bekvämligheter.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 4% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 317 € (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 120 €.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
(Obligatoriskt)