Strandfastighet Marina - Lyyski Fastigheter
Kontakt

Till Salu

Långviksvägen 79B, Finström

Visning:

Enligt överenskommelse

Strandfastighet Marina

VILLA MARINA i rakt västerläge!

Utgångspris:

215 000 €

Våningsyta:

110 m2

Tomtstorlek:

2441 m2

Antal rum:

5 R+K

Byggår:

2007

Allmänt

Charmig villa med en “Cape Cod” sekelskifteskänsla.

Byggnaden är uppförd på plintgrund 2007 i lösvirke med falsat plåttak och stående panel. Huset är byggt i 2-plan med en stor uteterrass i västerläge, vacker utsikt över vattnet med fantastiska solnedgångar att njuta av mot sommarkvällarna.

Nedre våningen inrymmer kök och matplats med öppen planlösning, öppen spis och direktaccess till uteplatsen genom glasdörr. En naturlig samlingsplats för hela familjen. På nedre plan finns också två rymliga sovrum med plats för dubbelsängar och ett badrum med toalett, dusch och bastu.

På övre våningen finns vardagsrum, balkong med sagolik utsikt över vattnet samt ett rymligt sovrum och toalett.

Objektet har fantastisk närhet till vattnet med egen brygga där du kan svalka dig i vattnet eller spendera tid en hel sommarkväll.

Byggnaden står på en i detaljplanen (förslag till ny detaljplan, ej fastställd) separat utmärkt tomt med en areal om 2 441 kvm. Objektet säljs därmed i första hand såsom ett outbrutet område (färdigt tomt) från fastigheten Stenudda RNr 1:96. Tomten finns på BCE-område och enligt bestämmelserna i detaljplanen kan objektet således också användas för åretruntboende.

Beskrivning

Adress: Långviksvägen 79B

Kommun: Finström

Våningsyta: 110 m2

Tomtstorlek: 2441 m2

Antal rum: 5 R+K

Byggår: 2007

Bastu: Ja

Strandobjekt: Ja

Teknik: Fiber.

Uppvärmning: Luftvärmepump(2019), direkt el-värme samt öppen spis.

Vatten & avlopp: Kommunalt vatten, avlopp minireningsverk.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt: Terrassen uppförd 2019-2020, i köket har man uppgraderat induktionshällen 2016, kyl/frys samt diskmaskin 2019. Badrummet renoverades 2018-2019 och man bytte även bastuspisen vid samma tidpunkt.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 3% av köpeskillingen samt kostnad för köpebrev 317€ (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 128€.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden