Strandfastighet Stenudda - Lyyski Fastigheter
Kontakt

Till Salu

Långviksvägen 79A, Finström

Visning:

Enligt överenskommelse

Strandfastighet Stenudda

Fantastisk villa bästa sydvästläge! 

Utgångspris:

395 000 €

Våningsyta:

125 m2

Tomtstorlek:

2626 m2

Antal rum:

4 R+K

Byggår:

2018

Allmänt

KVALITÈ I BÄSTA SYDVÄSTLÄGE
En praktfullt fin villa med mycket imponerande takhöjd om ca 4,5 m där det når sin högsta punkt, skapas en otrolig känsla av rymd. Den gedigna byggnaden om ca 125 kvm är ett Honka-Dyyni hus med en väl tilltagen stockstomme och uppfördes 2018 på gjuten platta.

Byggnaden har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt panoramafönster som ger en magnifik utsikt över vattnet mot söder och mot väster. Ackumulerande spis från välrenommerade Tulikivi för extra komfort och myskänsla. I anslutning till vardagsrummet finns utgång till en väl tilltagen och takbeklädd terrass. Perfekt för avkoppling och sociala sammankomster med naturens skådespel i din absoluta närhet.

Byggnaden är redo för åretruntboende och har tre rejäla sovrum med plats för dubbelsäng i vardera rum, gästtoalett och ett större badrum med dubbla handfat, dusch och bastu samt egen utgång till terrassen. Utrymme för klädvård med tvättmaskin och torktumlare.

Här har du en alldeles egen privat sandstrand med brygga där du även kan anlägga med större båt.

Byggnaden står på en i detaljplanen (förslag till ny detaljplan, ej fastställd) separat utmärkt tomt med en areal om 2 626 kvm. Objektet säljs därmed i första hand såsom ett outbrutet område (färdigt tomt) från fastigheten Stenudda RNr 1:96. Tomten finns på BCE-område och enligt bestämmelserna i detaljplanen kan objektet således också användas för åretruntboende.

Beskrivning

Adress: Långviksvägen 79A

Kommun: Finström

Våningsyta: 125 m2

Tomtstorlek: 2626 m2

Antal rum: 4 R+K

Byggår: 2018

Bastu: Ja

Strandobjekt: Ja

Teknik: Fiber.

Uppvärmning: Luft- Vattenvärmepump(2018) till vattenburen golvvärme samt öppen spis.

Vatten & avlopp: Kommunalt vatten, avlopp till minireningsverk.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 3% av köpeskillingen samt kostnad för köpebrev 317€ (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 128€.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden