Turistföretag - Lyyski Fastigheter

Till Salu

Långviksvägen 79, Finström

Visning:

Enligt överenskommelse

Turistföretag

Havsnära - Fantastisk natur - Livskvalité - Investeringsmöjlighet - Stugby

Pris:

Anbud

Våningsyta:

75-125 m2

Antal rum:

3-5 R+K

Byggår:

2007-2018

Allmänt

Välkommen till Långviken med en enastående möjlighet att uppleva en bit av paradiset! Här presenterar vi exklusiva boenden i Bastö by i Finströms kommun varav vi nu kan erbjuda dessa charmiga byggnader antingen såsom enskilda objekt eller såsom en helhet. Vart och ett objekt med sin unika karaktär och personlighet, alla placerade intill vattnet. Samtliga byggnader är i grunden av året runt-karaktär och kan nyttjas året runt.

Samtliga byggnader är utrustade med de moderna bekvämligheter du kan tänka dig. Varje byggnad har också fullt utrustat kök, fiberanslutning, toalett med bastu och dusch, öppen spis som skapar en mysig och inbjudande atmosfär samt altan och generösa uteplatser för sociala aktiviteter mot sommarkvällarna.

Här vaknar du alltid upp med en fantastisk utsikt över vattnet. Villa Stenudda har dessutom privat sandstrand.

Området är inbäddat i en mycket naturskön miljö nära havet, vilket ger dig möjlighet att uppleva stillheten och harmonin i naturen. Här kan du koppla av vid vattnet, bada, sola eller kanske ge dig ut på en roddbåtstur. För fiskeentusiaster är detta ett drömläge. Ta med dig eller hyr fiskeutrustning och ge dig ut på spännande fisketurer där du kan fånga dagens middag. För dem som söker äventyr finns det möjligheter till vandring, cykling och utforskning av de omkringliggande skogarna och stränderna.

Långviken är en idyll vid vattnet där tiden går i en lugnare takt. Oavsett om du letar efter en plats att koppla av och komma bort från stadens stress, eller om du längtar efter äventyr eller företagsevent mitt i naturen erbjuder detta objekt otrolig variation och avkoppling.

Kontakta oss idag för mer information och detaljer gällande objektet och kom gärna och upplev miljön på egen hand under en guidad visning. Nedan finner du en mer detaljerad beskrivning för vardera byggnad.

Villa Stenudda

Långvikens pärla! Med sin imponerande takhöjd om ca 4,5 m där det når sin högsta punkt, skapas en otrolig känsla av rymd. Den gedigna byggnaden om ca 125 kvm med 4 RoK är ett Honka-Dyyni hus med bred stockstomme och uppfördes 2018 på gjuten platta.

Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt panoramafönster som ger en magnifik utsikt över vattnet mot söder och mot väster. Täljstensspis från välrenommerade Tulikivi för extra komfort och myskänsla. I anslutning till vardagsrummet finns utgång till en väl tilltagen och takbeklädd terrass. Perfekt för avkoppling och sociala sammankomster med naturens skådespel i din absoluta närhet.

Byggnaden har tre rejäla sovrum med plats för dubbelsäng i vardera rum, gästtoalett och ett större badrum med dubbla handfat, dusch och bastu samt egen utgång till terrassen. Utrymme för klädvård där det finns plats för tvättmaskin och torktumlare.

Egen privat strand med brygga, möjlighet att anlägga med båt.

 

Villa Marina

Charmig villa med nautiska design uppförd på plintgrund 2007 i lösvirke med falsat plåttak och stående panel. Huset är byggt i 2-plan med en stor uteterrass i västerläge, vacker utsikt över vattnet med fantastiska solnedgångar att njuta av mot sommarkvällarna.

Nedre våningen inrymmer kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Vardagsrum med öppen spis och direktaccess till uteplatsen genom en glasdörr. Vardagsrummet och köket är en naturlig samlingsplats för hela familjen. Nedre plan inrymmer också två sovrum med plats för dubbelsängar och ett badrum med toalett, dusch och bastu.

Övre våningen har eget vardagsrum, balkong, ett extra sovrum samt toalett.

Huset har såklart närhet till vattnet med tillgång till egen brygga där du kan svalka dig i vattnet eller spendera tid en hel sommarkväll.

Villa 8

Strandnära stockvilla som kombinerar rustik charm med modern komfort. Om du drömmer om en idyllisk reträtt vid vattnet med sjöutsikt och generöst utrymme för vänner och familj, då har du hittat rätt.

Denna traditionella stockvilla är en äkta pärla som andas historia och tradition. Det höga taket i vardagsrummet ger en känsla av öppenhet och rymd. När du går in i byggnaden, kommer du omedelbart att märka den varma och välkomnande atmosfären.

Fullt utrustat kök i öppen planlösning mot vardagsrum i nedre plan. Köket-och vardagsrummet har också direkt tillgång till den öppna altanen med natur och sjöutsikt från första parkett. På nedre plan finns även två sovrum med plats för dubbelsängar samt ett större badrum med vedeldad bastu och dusch.

Övre plan har rum för flertalet sovplatser, i dagsläget är utrymmet möblerat med fyra enkelsängar lämpligt också för större sällskap. I övre plan finns också en extra toalett med tvättmaskin.

Denna stockvilla är perfekt för familjer med många sovplatser fördelade på flera rum.

 

Villa 7

Välkommen till denna charmiga stockvilla i ett plan, perfekt för dig som vill ha modern komfort och ett enkelt boende.

Den här villan utstrålar en varm och rustik charm som omedelbart gör att du känner dig hemma. Byggd i traditionell stil har stugan bevarat den genuina stockkänslan med vackra trädetaljer och en öppen spis i centrum. Villan har förutom kök och vardagsrum också två mysiga sovrum och byggnaden är genomgående kvadratsmart.

Villan har också två altaner, en på östsidan och en på västsidan.

Belägen vid vattnet, ger denna stuga dig möjlighet att vara strandnära och njuta av sjöutsikten.

Beskrivning

Adress: Långviksvägen 79

Kommun: Finström

Våningsyta: 75-125 m2

Antal rum: 3-5 R+K

Byggår: 2007-2018

Bastu: Ja

Teknik: Fiber.

Uppvärmning: Villa Stenudda: Luft- Vattenvärmepump(2018) till vattenburen golvvärme samt öppen spis. Villa Marina: Luftvärmepump(2019), direkt el-värme samt öppen spis. Villa 8: Luft- Vattenvärmepump(2023) till vattenburen golvvärme samt öppen spis. Villa 7: Luft- Vattenvärmepump(2023) till vattenburen golvvärme samt öppen spis.

Vatten & avlopp: Kommunalt vatten, avlopp till minireningsverk.

Fastighetsbeteckning: 60-401-1-96

Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt: Kontakta fastighetsmäklare (AFM) Tomas Lyyski för närmare information om förvärv. Överlåtelsen kan delvis ske genom aktier såsom en helhet eller för den eller de byggnader du önskar köpa.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 3% av köpeskillingen samt kostnad för köpebrev 317 € (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 120 €.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden