Lekland - Lyyski Fastigheter

Till Salu

Skrapängsvändan 1 B, Mariehamn

Visning:

Lekland

Köp ditt alldeles egna lekland med massor av fart, äventyr och rörelse!

Utgångspris:

150 000 €

Kom ihåg att ha kul!

Leklandet bedrivs i dagsläget under namnet Palleralla – en färdigt serverad verksamhet att överta för dig som har barnasinnet kvar.

Lokalen håller en hög klass och här finns massor av roliga attraktioner, stora och generösa ytor och ett superfräscht och modernt kalas rum med det lilla extra. Leklandet är beläget i en nybyggd och modern byggnad på Skrapängsvändan 1 B i Mariehamn, verksamheten disponerar totalt ca 550 kvm invändig yta samt parkering och möjlighet till utomhusaktiviteter under sommartid.

Lokalen har entréhall med klädavhängning, stor och generös reception med anslutande serverings-och försäljningsyta samt fikabord, stora öppna ytor med lek möjlighet för barn i alla åldrar, fräscha och stora toaletter samt ett privat och avskilt kalas rum med tillhörande kök och egen toalett.

Verksamheten har ett färdigt hyresavtal med fastighetsägaren som kan förlängas enligt överenskommelse, den nuvarande hyran är 2 585 € per månad inkl. moms. I överlåtelsen ingår samtliga inventarier och lösöre som finns för verksamhetens ändamål.

Ytorna är mycket välanpassade och representativa för ändamålet och lokalen håller en hög och modern klass. Den nuvarande ägaren har planerat inköpen och inventarierna på ett mycket bra sätt där kalas rummet och ytan för detta är grädden på moset och pricken över i:et på samma gång.

Hör av dig til oss och kom därefter med på visnings äventyr och upptäck detta fantastiska lekland. Ta gärna med dig barnen på visning så får de leka och pröva attraktionerna medan du synar ytorna!

Välkomna på första öppna visningstillfället 10 augusti kl. 16-17!

Planritningar

Beskrivning

Adress: Skrapängsvändan 1 B

Kommun: Mariehamn

Teknik: Kassasystem med touchscreen 115€/månad.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt: Möjlighet att ta över befintligt Facebook konto.

Kostnader köpslut: Kostnad för köpebrev och skatter kan ev. tillkomma.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
(Obligatoriskt)