Aktielägenhet - Lyyski Fastigheter

Till Salu

Lillängsvägen 10 B7, Mariehamn

Visning:

Enligt överenskommelse

Aktielägenhet

Lillängen – Balkong – Natur - Centrumnära

Utgångspris:

219 000 €

Bostadsvederlag:

324 € / månad

Våningsyta:

72 m2

Antal rum:

3 R+K

Byggår:

2004-2005

Välplanerad trea med balkong mot grönområde och i superbt västerläge, Lillängen, Mariehamn.

Charmig bostad om 3 R+K i fint och populärt område på Lillängsvägen 10 i södra Mariehamn.

Denna rymliga och välplanerade aktielägenhet disponerar 72 kvm och är belägen på andra våningen med balkong i västerläge.

Bostaden välkomnar dig med entréhall som inrymmer generös förvaring för kläder, fullt utrustat kök med tillhörande matplats, vardagsrum med mycket ljusinsläpp och direkt access till balkong i västerläge, två sovrum samt helkaklat badrum utrustat med dusch, toalett och plats för tvättmaskin. Av bostadens två sovrum kan åtminstone ett med fördel användas såsom gästrum eller kontor. Det större sovrummet har också hel garderobsvägg, även det mindre rummet har garderober. I anslutning till Masterbedroom finns ett utrymme som kan nyttjas såsom walk-in closet eller såsom ett mindre hemmakontor alt. (dator)spelrum. Bostaden har genomgående och med andra ord synnerligen generös och optimal förvaring.

Aktielägenheten tillhör Bostads Ab Ribacken i Mariehamn bestående av en ägotomt med totalt tio bostäder i en huskropp, fristående carportsbyggnad samt gästparkering. Till de gemensamma utrymmena som håller hög klass hör bl.a. modern bastuavdelning med låg nyttjandegrad, stor och praktisk tvättstuga, ett mångsidigt hobbyrum samt ett privat förråd som tillhör denna bostad. För din bekvämlighet disponeras också en egen carportsplats på bolagets tomt.

Lillängsvägen är en eftertraktad och populär adress som omges av fantastisk natur och som också lockar framtida boende med närheten till vattnet. Området är beläget ca 3 km söder om Mariehamns centrum. I den omedelbara närheten finner du natursköna promenadstråk, grönområden, badmöjligheter samt bussförbindelser till stadskärnan. Här erbjuds en unik möjlighet att uppleva det bästa av Mariehamns natursköna skönhet och samtidigt ha alla stadens bekvämligheter inom räckhåll.

Planritningar

Beskrivning

Adress: Lillängsvägen 10 B7

Kommun: Mariehamn

Våningsyta: 72 m2

Antal rum: 3 R+K

Byggår: 2004-2005

Bostadsvederlag: 324 €/mån

Bastu: Ja

Teknik: Mekanisk ventilation.

Uppvärmning: Fjärrvärme

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Tillträde: Enligt överenskommelse

Utemiljö: Lillängsvägen utgör en lugn och omtyckt adress med närhet till vattnet, belägen cirka 3 km söder om Mariehamns centrum. I närområdet finner du vackra promenadstråk, grönskande områden, badmöjligheter samt bekväma bussförbindelser till stadskärnan. Här ges du möjligheten att avnjuta det bästa av Mariehamns natur samtidigt som stadens bekvämligheter är lättillgängliga.

Övrigt: Vattenavgift 15€/per person/månad. Ventilationskontroll utförd 2022.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 2% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 297 € (inkl. moms)

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden