Aktiehus - Lyyski Fastigheter
Kontakt

Till Salu

Lilldahlsvägen 44B, Eckerö

Visning:

Enligt överenskommelse

Aktiehus

Välplanerad bostad i Eckerö i lungt och trivsam miljö!

Utgångspris:

167 000 €

Våningsyta:

114 m2

Antal rum:

4 R+K

Byggår:

2008

Allmänt

Upptäck detta trevliga träelementhus på Lilldahlsvägen 44B, byggt 2008 i 1,5 plan och designat för att erbjuda både stil och komfort. Bostaden är uppfört på gjuten betongplatta med brädfodrad ytterfasad och plåttak.

Huset har en våningsyta på ca 114 kvm som är fördelat på två våningar. På nedre plan möts du av en rymlig och välkomnande entré, vilket leder in till husets hjärta. Här finns ett fullt utrustat kök i smakfull design med generös takhöjd som skapar en öppen och luftig atmosfär. Köket är i direkt anslutning till vardagsrummet som inte bara är rymligt men även försedd med en gedigen vedspis som ger en hemtrevlig känsla. Från vardagsrummet nås den inbjudande altanen, perfekt för avkoppling och sociala tillställningar. På samma våning finns även ett sovrum, teknikrum samt badrum med dusch och toalett.

Via köket finns utgång till altanen i söderläge som erbjuder en lugn utsikt över den välskötta gården och en pittoresk damm, en perfekt plats för stunder av avkoppling och njutning i det fria.

Via en väl placerad trappa når du övre plan som inrymmer ett allrum som kan användas som tv-rum, kontor eller extra sovplats, ytterligare ett sovrum samt förrådsutrymmen. Inredningen genomgår hela huset i en ljus och modern stil, vilket skapar en välkomnande och attraktiv atmosfär.

Detta är en bostad som måste upplevas på plats för att fullt ut kunna uppskatta dess charm och fina omgivning. Kontakta oss för visning och för att ta nästa steg mot ditt nya drömhem på Lilldahlsvägen 44B!

Bolaget

Bostadsbolaget består av totalt sex möjliga bostäder varav tre separata bostäder finns, vardera såsom fristående bostadshus där aktieägaren disponerar sin egen tomt som ligger i anslutning till huset. Varje aktieägare ansvarar på egen bekostnad för underhåll och reparationer av det hus aktieägaren innehar och disponerar. Varje aktie berättigar till en båtplats vid den gemensamma brygga i väster mot kyrksundet.

Tomten

Väl omhändertagen gårdsyta med olika utrymmen att nyttja. I anslutning till bostadens entré i norr är tomten planerad med gräsmatta, grusad infart till carport och förråd. Gräsmattan fortsätter runt huset i väster och söder där man finner trevlig uteplats, altan och damm. Belägen i natursköna Eckerö, 1 km till golfbana, 8km till välsorterad lanthandel, 5 km till Eckerö färjfäste och 25 km till Mariehamn.

Planritningar

Beskrivning

Adress: Lilldahlsvägen 44B

Kommun: Eckerö

Våningsyta: 114 m2

Antal rum: 4 R+K

Byggår: 2008

Teknik: Fiber draget till huset men ej anslutet. Mekanisk frånluftsventilation.

Uppvärmning: Vattenburen golvvärme i nedervåningen, luftvärmepump, vedspis.

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Tillträde: Enligt överenskommelse

Utemiljö: Väl omhändertagen gårdsyta med olika utrymmen att nyttja. I anslutning till bostadens entré i norr är tomten planerad med gräsmatta, grusad infart till carport och förråd. Gräsmattan fortsätter runt huset i väster och söder där man finner trevlig uteplats, altan och damm. Belägen i natursköna Eckerö, 1 km till golfbana, 8km till välsorterad lanthandel, 5 km till Eckerö färjfäste och 25 km till Mariehamn.

Övrigt: Aktieägaren ansvarar själv för underhållet av sitt hus. Bolaget ansvarar inte för underhållet eller för eventuella fel och brister i huset.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 1,5% av samt kostnad för köpebrev 297€ (inkl. moms). Tillkommer registreringskostnad i samband med registrering av fysiskt aktiebrev i bostadsdatasystemet.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden