Källarlokal - Lyyski Fastigheter

Till Salu

Havsgatan 21, Mariehamn

Visning:

Enligt överenskommelse

Källarlokal

Mysig källarlokal på Havsgatan vid Västra hamnen, Mariehamn.

Utgångspris:

52 000 €

Bostadsvederlag:

79.9 € / månad

Våningsyta:

47.8 m2

Byggår:

1918/1954

Allmänt

Mysig och välhållen källarlokal på 47,8 m2 med fint läge i Västra hamnen i Mariehamn. Den består av ett större utrymme som inrymmer en ljus ingång/hall samt en kokvrå med diskho, kokplattor, mikro och kyl. I övrigt så består lokalen av två separata rum man kan stänga till varav det ena har fönster mot väster. Lokalen har även ett fräscht wc som är helkaklat.

Källarlokalen är i gott skick med klinkers på golv och målade väggar. Vitmålad träpanel med belysning i taken i alla utrymmen förutom det minsta rummet som har ett målat betongtak. Lokalen har renoverats till befintligt skick under 2008.

Fastigheten renoverades grundligt cirka 2005 och inrymmer i övrigt fyra bostadslägenheter.

Tomten är en ägotomt med fina gröna ytor och har ett attraktivt läge i Västra hamnen. Det finns en egen parkering för lokalen framför dess ingång.

Enligt bolagsordningen så är bolagsvederlaget för lokalen halverat jämfört med bostadslägenheterna. I vederlaget ingår värme, vatten, sophantering och försäkring för fastigheten. Fastighetsskötseln är gemensam inom bolaget.

Planritningar

Beskrivning

Adress: Havsgatan 21

Kommun: Mariehamn

Våningsyta: 47.8 m2

Byggår: 1918/1954

Bostadsvederlag: 79.9 €/mån

Uppvärmning: Bergvärme

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Fastighetsbeteckning: 478-1-5-1001

Tillträde: Enligt överenskommelse

Utemiljö: Parkering vid lokalen

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 2% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 297 € (inkl. moms).

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
(Obligatoriskt)