Aktielägenhet - Lyyski Fastigheter

Till Salu

Mangelgränd 5 lgh 4, Mariehamn

Visning:

Enligt överenskommelse

Aktielägenhet

 Gavellägenhet - Markplan - Centrum - Bastu - Lågt bostadsvederlag

Utgångspris:

265 000 €

Bostadsvederlag:

72.40 € / månad

Våningsyta:

72.4 m2

Antal rum:

3 R+K

Välkommen till denna pärla i centrala Mariehamn!

Här bor du centralt med närhet till all vardaglig service du kan tänkas behöva. Lägenheten ligger centralt i ett lugnt område med närhet till Lilla holmens badplats och Tullarns äng. Gavellägenheten ligger i markplan vilket skapar en huskänsla, terrassen ligger dessutom i soligt söderläge.

Denna fina 3-rumslägenhet är bra planerad och har en modern, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt två sovrum med garderober. Ni välkomnas av en rymlig hall med en skjutdörrsgarderob. Den öppna planlösningen gör lägenheten ljus och rymlig. Köket är fullt utrustad med vitvaror från Siemens. Väggarna är nytapetserade och lägenheten har genomgående ekparkettgolv. Fräscht badrum med dusch, vägghängd toalett och bastu.

Från köket/vardagsrummet går ni ut till den härliga terrassen där ni kan njuta av många grillkvällar tillsammans. Plats förberett för braskamin i vardagsrummet då skorstenen är bakom alkovväggen.

Lägenheten har en låg avgift, fiber indraget och ett isolerat förråd på utsidan. Det ingår även en parkeringsplats på tomten. Uppvärmning sker genom en bergvärmepump med genomgående golvvärme i hela lägenheten.

 

Övrigt

Bostads AB Mangelgränd 5 består av 4 lägenheter, har lågt bostadsvederlag och är skuldfritt.

Planritningar

Beskrivning

Adress: Mangelgränd 5 lgh 4

Kommun: Mariehamn

Våningsyta: 72.4 m2

Antal rum: 3 R+K

Bostadsvederlag: 72.40 €/mån

Bastu: Ja

Teknik: Fiber

Uppvärmning: Uppvärmning sker genom bergvärmepump med genomgående golvvärme i hela lägenheten.

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Tillträde: Enligt överenskommelse

Utemiljö: Här bor du centralt med närhet till all vardaglig service du kan tänkas behöva. Lägenheten ligger i ett lugnt område med närhet till Lilla Holmens badplats och Tullarns äng.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 2% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 297 € (inkl. moms)

Bilagor

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
(Obligatoriskt)