Bostadshus – Lyyski Fastigheter

Till Salu

Mårdvägen 5, Jomala

Visning:

Enligt överenskommelse

Bostadshus

Exklusiv egnahemsvilla med hög standard och fantastisk panoramavy i västerläge på populära Solberget.

Utgångspris:

557 000 €

Våningsyta:

300 m2

Tomtstorlek:

1258 m2

Antal rum:

7-8 R+K

Byggår:

2008

Unik chans att förvärva exklusivt Trivselhus med panoramavy mot Mariehamn.

Välkommen till Mårdvägen 5 på Solberget, Jomala – ett exklusivt och unikt egnahemshus som erbjuder fantastisk panoramavy mot Mariehamn. Med en total yta på ca 300 m², är detta ett Trivselhus byggt med högsta kvalitet och påkostade materialval. Här får du möjlighet att förvärva drömboendet på populära och familjevänliga Solberget.

Entréplanet har två etage, där det övre etaget inrymmer en välkomnande entréhall med full takhöjd upp till den övre våningsplanet, komplett badrum, sovrum med rymlig klädkammare samt kapprum med anslutande slussrum till bekvämt varmgarage.

I det nedre etaget ansluter en mycket rymlig och ljus social yta med kök, vardagsrum och matplats i öppen planlösning med fantastisk sjöutsikt mot Mariehamn genom stora golvtilltagna fönster. Från den öppna planlösningen når du två rymliga, soliga balkonger med samma fina utsikt, en i det sydvästra hörnet och en i det nordvästra vilken dessutom är under tak.

Det övre våningsplanet inrymmer allrum, tv-rum/sovrum som genomgångsrum till ytterligare sovrum med egen klädkammare, rymligt arbetsrum/kontor samt badrum med dusch. Den större delen av det övre våningsplanet har en mycket god takhöjd med brutna tak. Suterrängplanet erbjuder också ett stort allrum/hobbyrum med trädgårdsentré, teknikrum, praktisk tvättstuga samt stor relaxavdelning med dusch, bastu, separat toalett och förberedd plats för badkar.

Alla fönster mot väster i alla våningsplan erbjuder fantastisk sjöutsikt. I den öppna planlösningen är de stora fönsterpartierna försedda med temperaturskyddande plisségardiner.

Ytskikten domineras av parkettgolv från Kährs och målade/tapetserade väggar i bostadsrummen, med undantag av allrummet i suterrängplanet som är klätt med liggande träspont. Badrummen i alla våningsplan är helkaklade med exklusiv inredning från Mjölnare. I entréhall, köksdel samt parti mellan relax och trädgårdsentré är golven klinkerlagda.

Huset är uppbyggt i träelement i två våningar med en murad källar-/suterrängvåning på en gjuten, isolerad betongplatta. Fasaderna är klädda med träpanel och yttertaket med tegel/plåt. Den totala våningsytan är på hela 294 m² och planerad i ett klassiskt modernt utförande.

Solberget är en unik möjlighet som du inte vill missa. Kontakta oss idag för mer information och för att boka en visning. Vi ser fram emot att välkomna dig till ditt nya hem med den mest fantastiska utsikten!

Planritningar

Beskrivning

Adress: Mårdvägen 5

Kommun: Jomala

Våningsyta: 300 m2

Tomtstorlek: 1258 m2

Antal rum: 7-8 R+K

Byggår: 2008

Bastu: Ja

Teknik: Ventilationen utgör ett mekanisk frånluftssystem (IVT VBX) med återvinning av inomhus-luften samt återladdning av energibrunnen. Tilluft sker genom ytterväggsventiler. Fiber indraget

Uppvärmning: Bergvärme till vattenburen golvvärme.

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Fastighetsbeteckning: 170-431-8-3

Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt: Energiklass B

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 4% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 317 € (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 120 €.

Planesituation: General- & detaljplanerat område

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden