Strandfastighet - Lyyski Fastigheter

Till Salu

Marviksvägen 57, Lemland

Visning:

Enligt överenskommelse

Strandfastighet

Strandfastighet - Järsö - Strand - Sjöbod - Brygga - Naturskön

Utgångspris:

315 000 €

Våningsyta:

170 m2

Tomtstorlek:

1 ha

Antal rum:

5 R+K

Byggår:

1997

Unik strandfastighet med privat strand och charmig sjöbod på Järsö!

Välkommen till denna förtrollande strandfastighet med privat strand och charmig sjöbod, belägen på det natursköna Järsö. Här finner du en oas av avskildhet och naturskönhet, där du kan njuta av lugnet samtidigt som du har alla bekvämligheter nära till hands.

Detta suterränghus, uppfört 1997, är ett sällsynt fynd med sina unika egenskaper. Den nedre delen av huset omfattar ca 80 kvm och erbjuder en välkomnande entréhall, ett mysigt sovrum, en rymlig vardagsrum med burspråk och en bekväm vedeldad spis som skapar en varm atmosfär. Här finns även ett badrum med dusch och bastu (som inte är i bruk för närvarande), ett allrum/gillestuga, förråd och praktisk matkällare.

Det övre bostadsplanet, som sträcker sig över ca 90 kvm, erbjuder en huvudentré som tar dig till ett stort kök med köksö och gott om plats för ett matbord. Det rymliga vardagsrummet i anslutning till köket ger dig en fantastisk utsikt över omgivningen. Här finns också ett mysigt sovrum samt en badrum med dusch och toalett (färdigställs av nuvarande ägare innan överlåtelse). Dessutom finns en oinredd vindsvåning som ger dig möjlighet att anpassa utrymmet efter dina behov och önskemål.

Direkt nedanför bostadshuset åt öster finns ett charmigt strandområde med en sjöbod som år byggt 2000 men färdigställdes invändigt 2023. Här kan du njuta av rofyllda stunder från den nybyggda altan vid vattnet. Den gedigna bryggan gör det lätt att komma till och från fastigheten även med större båtar. Tomten runt bostadshuset är välskött och anlagd med en gräsmatta som sträcker sig ända ner till stranden. Här finns också vackra planteringar och ett imponerande trädbestånd som skapar en känsla av harmoni och skönhet.

Elanslutning och kommunalt vatten är anslutet till fastigheten, och avloppsvattnet leds till en sluten tank. Uppvärmning av huset kan ske både genom vedeldning och direktverkande el till radiatorer samt nyinstallerad luft värmepump, vilket ger dig flexibilitet och komfort året runt.

Detta unika bostadshus erbjuder inte bara en vacker och avskild miljö utan också en möjlighet att skapa ditt drömboende vid vattnet. Missa inte chansen att äga denna fantastiska fastighet!

Tomten

Objektet säljs såsom ett outbrutet område om ca 1 ha av stomfastigheten Innerstrand RNr 2:87.

Planritningar

Beskrivning

Adress: Marviksvägen 57

Kommun: Lemland

Våningsyta: 170 m2

Tomtstorlek: 1 ha

Antal rum: 5 R+K

Byggår: 1997

Bastu: Ja

Strandobjekt: Ja

Uppvärmning: Direkt el, luftvärmepump, vedeldad spis

Vatten & avlopp: Kommunalt vatten. Avlopp till sluten tank.

Fastighetsbeteckning: 417-408-2-87. Outbrutet område om ca 1 ha av stomfastigheten Innerstrand RNr 2:87.

Samfällda områden: Inga andelar i samfällda

Tillträde: Enligt överenskommelse

Utemiljö: Järsö är en vacker och fridfull plats i den östra delen av Åland. Här kan man uppleva den fantastiska skärgården med pittoresk natur och lugn atmosfär.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 4% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 317 € (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 120 €.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden