Aktielägenhet - Lyyski Fastigheter

Till Salu

Maskrosvägen 5 B1, Finström

Visning:

Enligt överenskommelse

Aktielägenhet

Lågt bolagsvederlag - Uteplats - Carport - Godby centrum

Utgångspris:

209 000 €

Skuldfritt pris:

209 000 €

Bostadsvederlag:

40 € / månad

Våningsyta:

86 m2

Antal rum:

4 R+K

Byggår:

2015-2016

Allmänt

Varmt välkommen till Maskrosvägen 5 B1 i Godby, Finström! Lägenheten stod inflyttningsklar 2016 och är en välplanerad 4 R+K med uteplats i solsäkert västerläge. Till lägenheten hör en bilplats i carport samt ett tillhörande kallförråd. I Godby har du nära till det mesta i serviceväg, skola, daghem, simhall m.m.

Lägenheten 86 kvm är bekvämt belägen i markplan med egen entré. Hall med plats för ytterkläder, inrymmer även ett separat förråd. Vardagsrum och kök i öppen planlösning med utgång till uteplatsen om ca. 30 kvm som är delvis under tak. Planterad häck vid tomtgränsen erbjuder fin inramning och insynsskydd. Stilrent kök med ljusa skåpluckor, integrerade vitvaror och goda förvaringsmöjligheter i över- och underskåp. Tre rymliga sovrum med förvaring i garderober. Tvättstuga som även den har utgång till uteplatsen. I tvättstugan inryms plats för tvättmaskin, tvättho samt överskåp. I anslutning till tvättstugan finns badrum och bastu. Helkaklat badrum med WC, dusch och handfat med tillhörande kommod.

Bostadsaktiebolaget Åkerhöjden består utav fyra aktielägenheter som är uppförda på ägotomt utav Villes Byggservice 2015-2016. Bolaget har ett väldigt förmånligt bolagsvederlag om endast 40 €/månad. Aktieägaren erlägger utöver bolagsvederlag kostnad enligt förbrukning för värme, vatten och el vilket möjliggör en låg driftkostnad för den enskilda aktieägaren.

Sammanfattningsvis en modern och välplanerad bostad i Godby centrum där du i allra högsta grad kan påverka dina egna månadskostnader. Kontakta ansvarig mäklare för mera information och för att boka visning.

Planritningar

Beskrivning

Adress: Maskrosvägen 5 B1

Kommun: Finström

Våningsyta: 86 m2

Antal rum: 4 R+K

Byggår: 2015-2016

Bostadsvederlag: 40 €/mån

Bastu: Ja

Teknik: Fiber finns anslutet.

Uppvärmning: Fjärrvärme

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Fastighetsbeteckning: 60-408-2-54

Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt: Carport med tillhörande kallförråd.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 1,5% av samt kostnad för köpebrev 297€ (inkl. moms). Tillkommer registreringskostnad i samband med registrering av fysiskt aktiebrev i bostadsdatasystemet.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden