Bostadshus - Lyyski Fastigheter

Till Salu

Mjölkdalsvägen 24, Jomala

Visning:

Enligt överenskommelse

Bostadshus

Bra läge - Möckelö - Stor gård - Växthus 

Utgångspris:

237 000 €

Våningsyta:

130 m2

Tomtstorlek:

2360 m2

Antal rum:

4 R+K

Byggår:

1973

Allmänt

Välkommen till detta 1-plans bostadshus, en sällsynt pärla på fastighetsmarknaden, och på den eftertraktade adressen Mjölkdalsvägen 24 i Möckelö, Jomala. Huset om totalt ca 130 kvm är ursprungligen uppfört ca 1973 och har sedan dess genomgått tillbyggnad 2004 och är mer eller mindre totalrenoverat 2017-2018, vilket ger dig ett trivsamt och välskött boende.

Bostadshuset inrymmer entréhall med plats för klädavhängning, badrum med dusch och en ingående tvättmaskin, ljust och fräscht kök, två sovrum varav ett med skjutdörrsförvaring, vardagsrum utrustat med murad spis, extra sovrum/kontor, garage, bastu med duschrum inklusive badkar samt ett teknikrum. Träaltan och fin stenläggning i och kring huset. Därtill och på gården garage i nöjaktigt skick.

Uppvärmning från bergvärme såsom vattenburen golvvärme (garage radiator), kommunalt vatten och avlopp samt fiber indraget. Ytterligare för trädgårdsbevattning finns borrbrunn och tillhörande färdigt nedgrävt bevattningssytem.

Fastigheten omfattar i övrigt en välskött och rymlig gård som utgör en perfekt plats för avkoppling och utomhusaktiviteter. Trädgården är vackert anlagd med gräsmatta och blomsterarrangemang som ger en färgrik och fridfull atmosfär under sommarsäsongen. Här finns gott om utrymme för trädgårdsarbete och grönsaksodling, samt för den trädgårdsintresserade ett växthus inklusive odlingslådor som ger möjlighet att odla egna grönsaker och växter.

För praktisk förvaring och verktygsuppläggning finns därtill flera förråd på gården, vilket gör det enkelt att organisera och hålla ordning på trädgårdsredskap och utemöbler. Gården erbjuder också utrymme för utomhusmåltider och grillkvällar med familj och vänner. Här kan du njuta av den friska luften och lugnet som det grönska området har att erbjuda.

Den väl underhållna gården kompletterar och ger en extra dimension av komfort och livskvalitet till detta bostadshus. Välkomna på visning!

Planritningar

Beskrivning

Adress: Mjölkdalsvägen 24

Kommun: Jomala

Våningsyta: 130 m2

Tomtstorlek: 2360 m2

Antal rum: 4 R+K

Byggår: 1973

Bastu: Ja

Teknik: Fiber.

Uppvärmning: Bergvärme

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Fastighetsbeteckning: 170-420-4-78

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 4% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 317 € (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 120 €.

Planesituation: Generalplan

Konstruktion: Träkonstruktion ovan betongplatta, träfasad, tak i tegelprofilerad plåt

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden