Strandfastighet – Lyyski Fastigheter

Till Salu

Norra Möckelövägen 25, Jomala

Visning:

Enligt överenskommelse

Strandfastighet

Havsutsikt - Stadsnära oas - Garage - Superläge

Utgångspris:

295 000 €

Våningsyta:

167 m2

Tomtstorlek:

2905 m2

Antal rum:

6 R+K

Byggår:

1971

Bostadshus med egen strand och garage i superbt läge nära stan!

Bostadshuset med en våningsyta om ca 167 kvm är uppfört 1971 i ett plan på fantastisk och bergsbunden tomt som sluttar mot stranden i öster vid Svibyviken, i ett växande Jomala, endast en liten bit utanför Mariehamns centrum. Solid byggnadsteknik kombineras med moderna förbättringar. Bostadshuset är mycket välplanerat med en optimal planlösning för att inrymma både en större familj eller med flera utrymmen för exempelvis hemmajobb, ledighet eller för dem som har behov av att bereda plats åt gäster lite nu och då. Huset är i allra högsta grad utformat med tanke på funktionalitet och flexibilitet.

Bostadshuset inrymmer entré med gästtoalett, fullt utrustat kök med tillhörande matplats, separat matsal (vardagsrum på ritningen) intill köket, kontor, fyra sovrum, ett extra vardagsrum med öppen spis, förråds-och förvaringsutrymmen, tvättstuga med intilliggande bastu samt badrum med toalett, dusch och badkar. Det stora vardagsrummet i husets nordöstra del med den tillhörande öppna spisen kan också såklart vid behov inredas till och användas såsom ett extra stort och lyxigt sovrum med tanke på dess privata läge längst in i huset. Rummet har också direktaccess till terrassen med fantastisk utsikt över vattnet. Med detta sagt kan du disponera huset med hela 6 sovrum alternativt med såsom nu 4 sovrum samt ett extra stort vardagsrum och kontor intill köket.

Integrerat varmgarage med nylagt tak från 2000-talet, garaget nås via port från gården eller invändigt från husets norra del.

Asfalterad uppfart och färdigt planerad tomt med gräsmatta och många fina bergsbundna inslag. Tomten gränsar i öster mot fridfulla och omtyckta Svibyviken, d v s du har tillgång till egen strand från första parkett, allt inom bekvämt avstånd från city. Fastighetens tillandningar är enligt fastighetsregisterutdraget inlösta 1997.

Fastigheten om totalt 2 905 kvm har ett fantastiskt och superbt läge, vilket du som slutköpare kommer att uppskatta enormt inte minst med tanke på närheten till stormarknad (affär), Mariehamn på andra sidan viken, natur, cykelvägar m.m. Även om bostadshuset har kommande renoveringsbehov och även om du planerar stora renoveringar för att anpassa huset till ditt eget kan inget ändra på läget varken nu eller i framtiden. Fastigheten är ansluten till kommunalt V/A samt till fiber. Uppvärmning genom olja, vattenburet till radiatorer med komplement av öppen spis i vardagsrummet.

Om detta låter som ett ställe du kan kalla hem, kontakta oss gärna för en närmare titt. Vi ser fram emot att visa dig runt!

Planritningar

Beskrivning

Adress: Norra Möckelövägen 25

Kommun: Jomala

Våningsyta: 167 m2

Tomtstorlek: 2905 m2

Antal rum: 6 R+K

Byggår: 1971

Bastu: Ja

Strandobjekt: Ja

Teknik: Självdragsventilation. Fiber

Uppvärmning: Oljepanna till vattenburet radiatorsystem

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Fastighetsbeteckning: 170-420-4-58

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 4% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 317 € (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 120 €.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden