Bostadshus - Lyyski Fastigheter

Till Salu

Norravägen 10, Sund

Visning:

Bostadshus

Bostadshus med energiklass A och med ladugårdsbyggnad i Hulta. 

Utgångspris:

136 000 €

Våningsyta:

143 m2

Tomtstorlek:

6100 m2

Antal rum:

5 R+K

Byggår:

1922

Allmänt

Välkommen till Norravägen 10 i Hulta, Sund. Ett charmigt bostadshus på landet med en rad andra byggnader och stort tomt.

Bostadshuset

Ljus och välkomnande entré med farstuhall som ger ett första smakprov på husets charm. Ett stilfullt badrum, helkaklat och inrett med toalett, handfat med kommod och spegel, samt en bekväm duschhörna med glasväggar.

Köket och matsalen erbjuder en öppen planlösning som är idealisk för både vardag och underhållning. Här finns gott om plats för familjemiddagar och sociala tillställningar. Ett rymligt sovrum ger möjlighet till flexibel användning och ger dig extra utrymme för gäster eller som kontor.

Tvättstuga/teknikrum med praktisk garderobsförvaring. Direkt från köket når du den stora stenlagda terrassen i söder, perfekt för sommarkvällar och utomhusmiddagar. Matsalen har också en öppen spis med insats, som ger en extra mysig atmosfär.

Vindsvåningen inrymmer två rymliga sovrum som bjuder in till vila och avkoppling. En klädkammare ger gott om förvaringsutrymme för kläder och andra tillhörigheter. Ett stort vardagsrum ger möjlighet till olika användningsområden och är perfekt för avkoppling och umgänge.

Uppvärmning via bergvärme vattenburen golvvärme.

Trädgård och omgivning

Den generösa tomten på hela 6100 kvm erbjuder gott om möjligheter för utomhusaktiviteter och trädgårdsentusiaster. Gräsmattor, träd, rabatter och välskötta planteringar ger trädgården en färgstark och levande atmosfär. En naturlig insynsskyddad miljö skapas av staket.

På gården finns en rad charmiga byggnader, inklusive en äldre ladugårdsbyggnad, ett mindre garage, ett hönshus och en gårdsbutik. Dessa byggnader erbjuder möjligheter för djurhållning, förvaring, hobbyverksamhet och mycket mer.

Sammanfattning

Sammanfattningsvis är Norravägen 10 i Hulta en unik möjlighet att äga en charmig fastighet med historisk karaktär och moderna bekvämligheter. Här kan du njuta av den stora trädgården och de vackra omgivningarna och förverkliga ett drömliv på landet.

Varmt välkommen att kontakta oss för visning samt övrig information.

Planritningar

Beskrivning

Adress: Norravägen 10

Kommun: Sund

Våningsyta: 143 m2

Tomtstorlek: 6100 m2

Antal rum: 5 R+K

Byggår: 1922

Teknik: Självdragsventilation

Uppvärmning: Bergvärme till vattenburen golvvärme

Vatten & avlopp: Kommunalt vatten, avlopp till minireningsverk

Fastighetsbeteckning: 771-409-1-42

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 3% av köpeskillingen samt kostnad för köpebrev 317 € (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 128 €.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden