Fastighet - Lyyski Fastigheter

Till Salu

Norrvägen 101, Eckerö

Visning:

Enligt överenskommelse

Fastighet

Fastighet med tre stugor och bastubyggnad in vid golfbanan i Eckerö.

Utgångspris:

25 000 €

Tomtstorlek:

2940 m2

Antal rum:

3 R+K

Allmänt

Lyyski Fastigheter Ab erbjuder nu en fastighet med stor potential i Kyrkoby, Eckerö kommun. Denna fastighet på 2940 kvadratmeter består av tre stugor och en bastubyggnad, belägen intill golfbanan i Eckerö.

Samtliga stugor är i behov av renovering samt att vatten och el inte ännu är indraget. Men trots detta erbjuder denna fastighet en möjlighet att skapa din drömverksamhet eller semesterboende. Du har möjligheten att skapa tre underbara stugor med bastu i en naturskön miljö.

Från fastigheten är det lätt att ta sig till Eckerö med båt från Grisslehamn, vilket gör denna fastighet till en idealisk plats för turism. Fastigheten är beläget i närheten till många attraktioner så som Kärringsund, Smart Park, golfbana, restauranger, museum och mycket mer. Detta ger stora möjligheter att utveckla denna fastighet till en lönsam verksamhet.

Så, om du är en entreprenör som söker efter en investeringsmöjlighet eller en person som söker efter en fridfull plats att kalla ditt eget, är denna fastighet ett måste-att-se. Ta chansen att skapa din egen oas, där du kan koppla av i lugn och ro, omgiven av den vackra naturen.

Tveka inte att kontakta oss för att boka en visning eller för att få mer information om denna fantastiska fastighet. Vi ser fram emot att höra från dig!

Beskrivning

Adress: Norrvägen 101

Kommun: Eckerö

Tomtstorlek: 2940 m2

Antal rum: 3 R+K

Bastu: Ja

Vatten & avlopp: Ej vattenanslutning. Avlopp till trekammarbrunn med infiltrering.

Fastighetsbeteckning: 43-403-10-14

Tillträde: Enligt överenskommelse

Utemiljö: Fastigheten är beläget i närheten till många attraktioner, som Kärringsund, Smart Park, golfbana, restauranger, museum och mycket mer.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 4% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 317 € (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 120 €.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
(Obligatoriskt)