Bostadshus - Lyyski Fastigheter

Till Salu

Nybyggarvägen 5, Lemland

Visning:

Enligt överenskommelse

Bostadshus

Hemtrevlig enplansvilla med garage och med närhet till vardaglig service. 

Utgångspris:

115 000 €

Våningsyta:

135 m2

Boyta:

91 m2

Tomtstorlek:

1131 m2

Antal rum:

4 R+K

Byggår:

1975

Allmänt

Välkommen till Nybyggarvägen 5, Prestgården by i Lemlands kommun. Denna charmiga enplans villa, uppförd 1975, erbjuder en bekväm och praktisk livsstil med alla bekvämligheter du behöver. Med en total våningsyta på 135 m2, är detta hus den perfekta kombinationen av komfort och funktionalitet.

Bostadshuset är uppfört i träkonstruktion ovan betongplatta på mark. Fasaden är klädd i stående träpanel och taket klätt med plåt i tegelimitation. Huset inrymmer vindfång, hall, 3 sovrum, badrum, vardagsrum och kök. I anslutning till det integrerade garaget finns även bastu, gästtoalett och förråds utrymmen.

Köket renoverades 2007 med ett praktiskt Ikea kök som har all den utrustning du behöver för matlagning, inklusive diskmaskin, spis, kyl och frys.

Vardagsrummet är rymligt och öppet, med en naturlig övergång till köket. Här kan du njuta av ljusa och luftiga utrymmen samt en bekväm utgång till en altan under tak mot öster, perfekt för utomhusmiddagar och avkoppling.

Badrummet är i original skick med plastmatta på golv och våtrumstapet på väggarna och inrymmer dusch, toalett, handfat och en nyligen utbytt varmvattenberedare år 2023.

Under åren har flertalet renoveringar utförts i huset med bland annat byte av fönster och dörrar till 3-glasfönster med aluminiumutsida (2012), nytt råspont och plåttak (2014) och målning av fasaden (2016). Det är viktigt att notera att fastigheten har något renoveringsbehov, särskilt när det gäller våtutrymmen. Den tekniska livslängden för badrummet har uppnåtts, och rekommenderad åtgärd är att renovera badrummet.

Uppvärmning direktverkande el till radiatorer, kompletterat med en luftvärmepump. Fiber indraget samt kommunalt vatten och avlopp.

Tomten är mestadels täckt av välskött gräsmatta och omgiven av vacker skog mot öster. Buskar och fruktträd pryder trädgården och skapar en charmig atmosfär. Uppfarten till garaget är asfalterad och ger enkel tillgång till ditt hem. Här finns också ett praktiskt trädgårdsförråd uppfört i träkonstruktion på gjuten platta, perfekt för förvaring av trädgårdsredskap och utrustning.

Bostaden ligger i en lugn och familjevänlig miljö nära naturen. Du kan njuta av avkopplande promenader i skogen och samtidigt har du bekvämt närhet till skolor och affärer för en smidig vardag.

Tveka inte att kontakta oss för mer information och för att boka en visning.

Planritningar

Beskrivning

Adress: Nybyggarvägen 5

Kommun: Lemland

Våningsyta: 135 m2

Boyta: 91 m2

Tomtstorlek: 1131 m2

Antal rum: 4 R+K

Byggår: 1975

Bastu: Ja

Teknik: Fiber.

Uppvärmning: Luftvärmepump. Direkt-el.

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Fastighetsbeteckning: 417-414-6-5

Tillträde: Enligt överenskommelse

Utemiljö: Tomten är mestadels täckt av välskött gräsmatta och omgiven av vacker skog åt öster. Buskar och fruktträd pryder trädgården och skapar en charmig atmosfär. Uppfarten till garaget är asfalterad och ger enkel tillgång till ditt hem.

Övrigt: Bostaden ligger i en lugn och familjevänlig miljö nära naturen. Du kan njuta av avkopplande promenader i skogen och samtidigt har du bekvämt närhet till skolor och affärer för en smidig vardag.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 3% av köpeskillingen samt kostnad för köpebrev 317 € (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 128 €.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden