Nyproduktion - Lyyski Fastigheter

Till Salu

Erikavägen 1 A8, Jomala

Visning:

Enligt överenskommelse

Nyproduktion

Välplanerad 4:a på våning 3 med öppen planlösning och 2 balkonger.

Utgångspris:

371 200 €

Bostadsvederlag:

232 € / månad

Våningsyta:

92.8 m2

Antal rum:

4 R+K

Byggår:

2022

Lägenheten

Stor och ljus lägenhet med 4 rum och kök på 92,8 m2. Bostaden har en fin och fri utsikt över vackra berg och tallar i öster och två möblerbara balkonger, den ena från vardagsrummet i sydost och den andra från ena sovrummet mot nordost. Kök och vardagsrum är luftiga och sociala utrymmen genom den öppna planlösningen. Takhöjden på 2,70 m, mängden fönster och det stora skjutpartiet ut till balkongen ger en stor mängd naturligt ljus och rymd.

Köket är välplanerat med gott om skåputrymmen samt en bardel för att det skall vara lättarbetat, ha maximerad förvaring och arbetsyta. Det inrymmer separat kyl och frys, inbyggnadsmikro, ugn, induktionshäll, frihängande fläkt samt diskmaskin av välkända varumärken. Finns även ett städskåp. God belysning i hela köket genom spottar i taket och ledlist under väggskåpen.

Bostaden har 3 väl tilltagna sovrum med bra förvaring genom garderober och klädkammare i det största. De kan alla möbleras med dubbelsängar och ytterligare förvaring och arbetsytor. Det ena sovrummet har balkong mot nordost.

Badrummet inrymmer wc, dusch, badrumsmöbel med utdragbara lådor, spegelskåp, plats för tvätt/torktumlare samt separat högskåp för god förvaring.  En separat gästtoalett finns i närhet till 2 av sovrummen inrymmande badrumsmöbel med förvaring samt spegelskåp.

Färgsättning och material är noga utvalda för att vara neutrala och passa till en köpares egna stil. Golven har breda slipbara enstaviga parkettgolv i ek från Tarkett. Väggarna är målade i en bruten vit kulör.

Lägenheten passar både för en barnfamilj eller när man flyttar från hus till lägenhet för att få ett enkelt och bekvämt liv. Här bor du privat, mitt i naturen med närhet till allt inom service och handel man kan önska sig och bara några kilometer från Mariehamn!

För ytterligare information se samlade sidan för projektet:

https://lyyski.ax/objekt/nyproduktion-aktielagenheter-3/

 

 

Planritningar

Beskrivning

Adress: Erikavägen 1 A8

Kommun: Jomala

Våningsyta: 92.8 m2

Antal rum: 4 R+K

Byggår: 2022

Bostadsvederlag: 232 €/mån

Nyproduktion: Ja

Hiss: Ja

Teknik: Mekanisk ventilation med återvinning, fiber förberett från Ålcom.

Uppvärmning: Vattenburen radiatorvärme, bergvärme. Elektrisk golvvärme i badrum.

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 2% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 277 € (inkl. moms).

Bilagor

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
(Obligatoriskt)