Nyproduktion - Lyyski Fastigheter

Till Salu

Erikavägen 1 A1, Jomala

Visning:

Enligt överenskommelse

Nyproduktion

Smart 1:a med avskärmad sovplats och balkong mot söder

Utgångspris:

128 510 €

Bostadsvederlag:

90.5 € / månad

Våningsyta:

36.2 m2

Antal rum:

1 R+K

Byggår:

2022

Lägenheten

Ljus och smart planerad 1:a på 36,2 m2 med sovplats man kan stänga till så det upplevs som ett eget rum. Där finns inbyggda garderober och god plats för en stor dubbelsäng. Hallen inrymmer öppen klädavhängning och garderob.

Det kombinerade köket och vardagsrummet är lättmöblerat och känns större än sina 17,1 m2. Takhöjden på 2,70 m, det breda fönstret och det stora skjutpartiet ut till balkongen ger en stor mängd naturligt ljus och rymd.

Köket är välplanerat med gott om skåputrymmen och bra arbetsytor. Det inrymmer kyl/frys, inbyggnadsmikro, ugn, induktionshäll, fläkt samt diskmaskin av välkända varumärken. God belysning i hela köket genom spottar i taket och ledlist under väggskåpen.

Badrummet inrymmer wc, dusch, badrumsmöbel med utdragbara lådor, spegelskåp, plats för tvätt/torktumlare samt separat högskåp för god förvaring. Ytorna är klädda med kakel och klinkers.

Färgsättning och material är noga utvalda för att vara neutrala och passa till en köpares egna stil. Golven har breda slipbara enstaviga parkettgolv i ek från Tarkett. Väggarna är målade i en bruten vit kulör.

Här bor du privat och mitt i naturen med närhet till allt inom service och handel man kan önska sig. Bara några kilometer från Mariehamn.

För ytterligare information se samlade sidan för projektet:

https://lyyski.ax/objekt/nyproduktion-aktielagenheter-3/

Planritningar

Beskrivning

Adress: Erikavägen 1 A1

Kommun: Jomala

Våningsyta: 36.2 m2

Antal rum: 1 R+K

Byggår: 2022

Bostadsvederlag: 90.5 €/mån

Nyproduktion: Ja

Hiss: Ja

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 2% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 277 € (inkl. moms).

Bilagor

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
(Obligatoriskt)