Nyproduktion - Lyyski Fastigheter

Till Salu

Erikavägen 1 A10, Jomala

Visning:

Enligt överenskommelse

Nyproduktion

Ljus 2:a högt upp med balkong mot sydväst

Utgångspris:

251 680 €

Bostadsvederlag:

143 € / månad

Våningsyta:

57.2 m2

Antal rum:

2 R+K

Byggår:

2022

Lägenheten

En ljus och väldisponerad 2:a på våning 3 med fri utsikt från balkongen mot sydväst. Hallen inrymmer öppen klädavhängning, städskåp och garderob. Lägenheten har kök och vardagsrum med öppen planlösning som gör den till en lättmöblerad, social och luftig bostad.

Köket är välplanerat med gott om skåputrymmen och bra arbetsytor. Det inrymmer kyl/frys, inbyggnadsmikro, ugn, induktionshäll, fläkt samt diskmaskin av välkända varumärken. God belysning i hela köket genom spottar i taket och ledlist under väggskåpen.

Sovrummet är på hela 15 m2 har flera garderober för förvaring, plats för dubbelsäng och även ytor kvar för en skrivbord/kontorsdel.

Badrummet inrymmer wc, dusch, badrumsmöbel med utdragbara lådor, spegelskåp, plats för tvätt/torktumlare samt separat högskåp för god förvaring. Ytorna är klädda med kakel och klinkers.

Den höga takhöjden på hela 2,70, det stora skjutpartiet och många fönster gör att lägenheten känns större än sina 57,2 m2.  Färgsättning och material är noga utvalda för att vara neutrala och kunna passa till en köpares egna stil. Golven har breda slipbara enstaviga parkettgolv i ek från Tarkett. Väggarna är målade i en bruten vit kulör.

Här bor du privat och mitt i naturen med närhet till allt inom service och handel man kan önska sig. Bara några kilometer från Mariehamn.

För ytterligare information se samlade sidan för projektet:

https://lyyski.ax/objekt/nyproduktion-aktielagenheter-3/

 

 

Planritningar

Beskrivning

Adress: Erikavägen 1 A10

Kommun: Jomala

Våningsyta: 57.2 m2

Antal rum: 2 R+K

Byggår: 2022

Bostadsvederlag: 143 €/mån

Nyproduktion: Ja

Hiss: Ja

Teknik: Mekanisk ventilation med återvinning, fiber förberett från Ålcom.

Uppvärmning: Vattenburen radiatorvärme, bergvärme. Elektrisk golvvärme i badrum.

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 2% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 277 € (inkl. moms).

Bilagor

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
(Obligatoriskt)