Nyproduktion - Lyyski Fastigheter

Till Salu

Erikavägen 1 A11, Jomala

Visning:

Enligt överenskommelse

Nyproduktion

Fantastisk takvåning med två väl tilltagna balkonger!

Utgångspris:

428 255 €

Bostadsvederlag:

220.75 € / månad

Våningsyta:

88.3 m2

Antal rum:

3 R+K

Byggår:

2022

Lägenheten

Fantastisk lägenhet belägen på våning 4 (högst upp med hiss) i det nu färdigställda höghuset på Erikavägen 1. Här bor du med ett privat läge utan insyn och med naturen som närmaste granne utanför fönstren. Två rymliga balkonger med stora skjutpartier ger en lyxig och öppen känsla. Den ena från sovrummet (12,9 m2) i nordost och den andra (19,2 m2) mot väster med anslutning både från kök och vardagsrum.

Genomgående har lägenheten gott om garderober i alla utrymmen, separat städskåp och även en stor klädkammare. Badrummet inrymmer wc, dusch, badrumsmöbel med utdragbara lådor, spegelskåp, plats för tvätt/torktumlare samt separat högskåp för god förvaring.  En separat gästtoalett finns i anslutning till hallen inrymmande badrumsmöbel med förvaring samt spegelskåp.

Vardagsrum och kök är avskilda från varandra men känns ändå som att de sitter ihop då båda har stora skjutpartier ut på den angränsade stora balkongen. Köket är välplanerat med gott om skåputrymmen samt köksö för att det skall vara lättarbetat, maximera förvaring och arbetsyta. Det inrymmer separat kyl och frys, inbyggnadsmikro, ugn, induktionshäll, fläkt samt diskmaskin av välkända varumärken. God belysning i hela köket genom spottar i taket och ledlist under väggskåpen.

De två sovrummen är stora och ljusa utan insyn. Det ena har utsikt över träden i norr och det andra över vackra berg i röd granit och vindpinade tallar i öster. Båda har bra plats för dubbelsängar och möjlighet att möbleras med exempelvis en skrivbords/kontorsdel.

Den höga takhöjden på hela 2,70, de stora och många fönsterpartierna gör att lägenheten känns större än sina 88,3 m2.  Färgsättning och material är noga utvalda för att vara neutrala och kunna passa till en köpares egna stil. Golven har breda enstaviga parkettgolv i ek från Tarkett, stora klinkers innanför ytterdörren i hallen samt mindre klinkers i badrum och wc. Väggarna är målade i en bruten vit kulör för att släppa in naturens egna färger utanför.

Lägenheten passar både för en barnfamilj eller när man flyttar från hus till lägenhet för att få ett enkelt och bekvämt liv. Här bor du privat, mitt i naturen med närhet till allt inom service och handel man kan önska sig och bara några kilometer från Mariehamn!

För ytterligare information se samlade sidan för projektet:

https://lyyski.ax/objekt/nyproduktion-aktielagenheter-3/

 

 

 

Planritningar

Beskrivning

Adress: Erikavägen 1 A11

Kommun: Jomala

Våningsyta: 88.3 m2

Antal rum: 3 R+K

Byggår: 2022

Bostadsvederlag: 220.75 €/mån

Nyproduktion: Ja

Hiss: Ja

Teknik: Mekanisk ventilation med återvinning, fiber förberett från Ålcom.

Uppvärmning: Vattenburen radiatorvärme, bergvärme. Elektrisk golvvärme i badrum

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 2% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 277 € (inkl. moms).

Bilagor

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
(Obligatoriskt)