Nyproduktion aktielägenheter – Lyyski Fastigheter

Till Salu

Odensgränd 4, Hammarland

Visning:

Enligt överenskommelse

Nyproduktion aktielägenheter

Nybyggnation av radhuslägenheter på Odensgränd 4 i Kattby, Hammarland med beräknad inflyttning under våren 2023.

Pris:

166 300 € - 192 400 €

Bostadsvederlag:

2.50 € / månad

Tomtstorlek:

1342 m2

Antal rum:

3 R+K

Byggår:

2022-2023

Allmänt

Nu lanserar vi ett radhus med totalt 3 lägenheter, varav två lägenheter om 70,3 kvm disponerat med 3 R+K och en lägenhet om 83,5 disponerat med 3 R+K kvm. Beräknad inflyttning sker under våren 2023.

Alla lägenheter har tillgång till privat terrass, bolagets gård anläggs också med gräsmatta. Lägenheterna inreds modernt och stilfullt med kök och inredning från finska Stark-kök. Samtliga lägenheter kommer att ha öppna planlösningar i gedigen konstruktion. Huset uppförs i element på gjuten platta med tegeltak. Uppvärmning genom Thermia luft-vatten värmepump, vattenburet till golvvärme. Vid byggnationen används i hög utsträckning åländska leverantörer och åländska underentreprenörer.

Under förhandsmarknadsföringen kan köparen göra en reservation genom att erlägga 4 % reservationsavgift ( som senare blir en del av den skuldfria köpeskillingen). Resterande köpeskilling erläggs vid färdigställandet, dock så att eventuella tillval kan faktureras i förskott enligt överenskommelse. Säljaren har om du så önskar ordnat 50 % av din finansiering på förhand genom ett gemensamt bolagslån i Ålandsbanken med ett års amorteringsfrihet. Du bestämmer själv huruvida du önskar nyttja bolagslånet (Bab-lånet). Köpare har möjlighet att köpa skuldfritt och/eller ordna med finansiering på egen hand.

Samtliga lägenheter har egen plats i carport med eget förråd samt tillgång till gemensamt cykelförråd. Gården planeras med asfalterad infart, gräsmatta samt häckplantering mot väg och grönområde enligt planbestämmelser för området.

Välkommen att kontakta oss för mer information om detta projekt!

Planritningar

Beskrivning

Adress: Odensgränd 4

Kommun: Hammarland

Tomtstorlek: 1342 m2

Antal rum: 3 R+K

Byggår: 2022-2023

Bostadsvederlag: 2.50 €/mån

Nyproduktion: Ja

Reservation: Köpare kan reservera sin lägenhet genom att betala 4 % handpenning (av den skuldfria köpeskillingen). resterande del av köpeskillingen erläggs vid färdigställande.

Teknik: Förberett för fiberanslutning, mekansik ventilation/ återvinning

Uppvärmning: Luft-vatten värmepump, vattenburet golvvärme

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Tillträde: Enligt överenskommelse

Utemiljö: Samtliga lägenheter har egen plats i carport med eget förråd samt tillgång till gemensamt cykelförråd. Gården planeras med asfalterad infart, gräsmatta samt häckplantering eller staket mot väg och grönområde enligt planbestämmelser för området. Radhuset är belägen i närhet till lanthandel med post, bank och busshållsplats som tar dig in till Mariehamn samt till Berghamn och Eckerölinjens färjeterminal.

Övrigt: Bolagsvederlaget är beräknat till 2€ - 2,50€/ m2 och innehåller värme, vatten och fastighetsförsäkring. Vederlaget är en uppskattning baserat på den information som finns att tillgå under byggtiden. Sophantering, samt bredbands abonnemang betala man separat. Gårdsskötsel såsom snöröjning och gräsklippning sköter man själv.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 2% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 297 € (inkl. moms)

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
(Obligatoriskt)