Nyproduktion aktielägenheter - Lyyski Fastigheter

Till Salu

Nybondasvägen 6, Jomala

Visning:

Enligt överenskommelse

Nyproduktion aktielägenheter

Nyproduktion - Bastu - Uteplats med västerläge - Sviby

Pris:

245 000 € - 249 000 €

Bostadsvederlag:

81.60 € / månad

Våningsyta:

81.6 m2

Antal rum:

4 R+K

Byggår:

2022-2023

Allmänt

Välkommen till Bostads Ab Östra Nybondas 2 i Sviby, Jomala. Ett nytt radhus med nyckelfärdiga bostäder som uppförs av väletablerade NoraHus Ab, planerad inflyttning i juni 2023. Radhuset uppförs på ägotomt som planeras med asfalterad infart och parkering. Gemensam sophantering. Nyckelfärdiga aktiebostäder om 4 R+K och boyta på 81,6 kvm på Nybondasvägen 6 i populära och familjära Sviby.

Samtliga lägenheter har uteplats i västerläge. Bostäderna inreds modernt och stilfullt där du som köpare ännu har möjlighet att välja visa materialval (ej kakel och klinker) för att få en personlig touch i sitt framtida boende. Köksinredningen samt övrig skåpinredning kommer från Puustelli, Electrolux-vitvaror, helkaklade våtutrymmen samt bastu. Samtliga lägenheter kommer att ha öppna planlösningar i gedigen konstruktion, huset uppförs i trästomme på gjuten platta. Yttertaket läggs i tegel.

De två mittersta lägenheterna (B och C) har egen plats i carport och gavellägenheterna A och D har öppen parkeringsplats på gården. Utöver detta finns även förvaring i enskilt vindsutrymme i varje lägenhet.

Under förhands-marknadsföringen kan köparen göra en reservation genom att erlägga 4 % handpenning (av den skuldfria köpeskillingen), resterande köpeskilling erläggs vid färdigställandet, dock kan eventuella tillval faktureras i förskott enligt överenskommelse.

Kontakta oss redan idag för visning och med din reservation. Vi tillämpar först-till-kvarn-principen, så välkommen att höra av dig till oss.

Bolaget

Bostads Ab Östra Nybondas 2 består av totalt fyra aktielägenheter, vardera om 81,6 kvm. Uppvärmning genom luft-vattenvärmepump till vattenburen golvvärme, enskild värmepump till varje bostad. Bolagsvederlaget är kalkylerat till 1 €/kvm. Utöver bolagsvederlaget tillkommer uppvärmningskostnader, vatten och bruks-el enligt förbrukning samt kostnad för fiberabonnemang. .

Område

Sviby bostadsområde är ett väletablerat bostadsområde med närhet till livsmedelsbutik, flygplats, postkontor, dagis, samt Maxinge köpcentrum. Till Mariehamns centrum är det ca. 5 km.

Planritningar

Beskrivning

Adress: Nybondasvägen 6

Kommun: Jomala

Våningsyta: 81.6 m2

Antal rum: 4 R+K

Byggår: 2022-2023

Bostadsvederlag: 81.60 €/mån

Bastu: Ja

Nyproduktion: Ja

Teknik: Fiberanslutning

Uppvärmning: Luft-vattenvärmepump till vattenburen golvvärme i hela bostaden.

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Fastighetsbeteckning: 170-424-3-105

Tillträde: Enligt överenskommelse

Utemiljö: Tomten planeras med asfalterad infart, gräsmatta samt Tuijahäck (eller motsvarande) som ramar in tomten och begränsar insyn från övriga området samt mot grannen.

Övrigt: Ca. 1km promenad till Maxinge köpcenter och till Mariehamns centrum är det ca. 4 kilometer.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 2% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 297 € (inkl. moms).

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
(Obligatoriskt)