Till Salu

Erikavägen 1, Jomala

Visning:

Nyproduktion aktielägenheter

Nu finns möjlighet att reservera din drömlägenhet med inflyttning hösten 2022.

Pris:

128 510 € - 467 540 €

Antal rum:

1-4 R+K

Byggår:

2022

Allmänt

”7:an” som byggare Janne Eklund kallar denna etapp som byggs på Erikavägen består av 2 hus med vardera 4 våningar. Totalt innehåller husen 26 lägenheter. Med en bostadsyta på 1400 m2 som fördelar sig mellan allt från mindre ettor till större fyror så är detta den största etappen som byggts på en och samma gång på Möckelö Strand.

Alla lägenheter har en takhöjd på 2.70 med stora fönsterpartier som ger dem ljus och en fantastisk känsla av rymd. Du erbjuds en öppen och modern planlösning med kök och sociala ytor bredvid varandra. Fullt utrustade kök med bra arbetsytor har varit en prioritering för att tillgodose ett smakrikt liv hemma, även i de mindre lägenheterna.

Material och inredningar har varit oerhört viktiga hela vägen. Vi vill kunna erbjuda en bra grundstandard och även ge köparna ett tillfälle att vara med och anpassa sin lägenhet för att få sin egen personliga prägel. Alla vill ha en lägenhet som känns som sin egen. Vi erbjuder därför ett utbud av väl utvalda material som standard och det finns även ett tillvalssortiment för de som vill ha det lilla extra.

Möckelö Strand tillhör ett av de för tillfället absolut mest populära bostadsområdena på Åland. Mariehamn anknyts till Möckelö Strand genom nybyggd cykelväg. Bostadsområdet är naturnära med promenadstråk, närhet till badstrand och bekvämt avstånd till affärer.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
(Obligatoriskt)