Nyproduktion aktielägenheter – Lyyski Fastigheter

Till Salu

Erikavägen 1, Jomala

Visning:

Enligt överenskommelse

Nyproduktion aktielägenheter

Flytta till populära Möckelö Strand. På Erikavägen bor du på bekvämt avstånd till affärer, promenadstråk och en barnvänlig badstrand.

Pris:

128 510 € - 467 540 €

Bostadsvederlag:

2.50 € / månad

Antal rum:

4 R+K

Byggår:

2022

Allmänt

”7:an” som byggare Janne Eklund kallar denna etapp som byggs på Erikavägen består av 2 hus med vardera 4 våningar, hiss finns. Totalt innehåller husen 26 lägenheter. Med en bostadsyta på 1400 m2 som fördelar sig mellan allt från mindre ettor till större fyror så är detta den största etappen som byggts på en och samma gång på Möckelö Strand.

Alla lägenheter har en takhöjd på 2.70 med stora fönsterpartier som ger dem ljus och en fantastisk känsla av rymd. Du erbjuds en öppen och modern planlösning med kök och sociala ytor bredvid varandra. Fullt utrustade kök med bra arbetsytor har varit en prioritering för att tillgodose ett smakrikt liv hemma, även i de mindre lägenheterna. Material och inredningar har varit oerhört viktiga hela vägen.

Möckelö Strand tillhör ett av de för tillfället absolut mest populära bostadsområdena på Åland. Mariehamn anknyts till Möckelö Strand genom nybyggd cykelväg. Bostadsområdet är naturnära med promenadstråk, närhet till badstrand och bekvämt avstånd till affärer.

 

Beskrivning

Adress: Erikavägen 1

Kommun: Jomala

Min antal rum: 1 R+K

Antal rum: 4 R+K

Byggår: 2022

Bostadsvederlag: 2.50 €/mån

Nyproduktion: Ja

Hiss: Ja

Teknik: Mekanisk ventilation med återvinning. Förberett med fiber från Ålcom.

Uppvärmning: Bergvärme, vattenburet till radiatorer. Elektrisk golvvärme i badrum.

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Tillträde: November 2022

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 2% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 277 € (inkl. moms).

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
(Obligatoriskt)