Nyproduktion aktielägenheter - Lyyski Fastigheter

Till Salu

Lovägen 5, Jomala

Visning:

Enligt överenskommelse

Nyproduktion aktielägenheter

Nyproduktion - Bastu - Inglasad uteplats -Carport - Solberget

Pris:

229 000 € - 279 000 €

Byggår:

2022

Allmänt

Låt oss presentera Bostads Ab Solbacken på Solberget i Jomala. Nytt radhus som uppförs av NoraHus Ab med omgående inflytt. Nyckelfärdiga bostäder på ett nyplanerat område högst upp på populära Solberget.

Radhuset uppförs i trästomme på gjuten platta, yttertak läggs i tegel. De olika lägenhetsmodeller som erbjuds i detta projekt är 3 R+K samt 4 R+K. Samtliga med plats i carport, bastu, inglasad uteplats samt eget förråd. Utöver förrådet vid entrén finns även vindsförråd som nås via taklucka inne i bostaden. Inredningen håller god standard med helkaklade våtutrymmen samt Puustelli-kök med vitvaror från Electrolux.

Uppvärmning från bergvärmepump till vattenburen golvvärme i hela radhuset. Kalkylerat månatligt bolagsvederlag om 2 €/kvm, därtill tillkommer kostnad för bruks-el, val av internetabonnemang (fiber förberett) samt en vattenkostnad om 20 €/person/månad.

Du kan reservera din bostad genom att erlägga en handpenning om 4%. Resterande del av köpeskillingen erläggs vid signering av slutligt köpebrev.

Kontakta oss redan idag för visning och med din reservation. Vi tillämpar mer eller mindre först-till-kvarn-principen, så välkommen att höra av dig till oss.

Planritningar

Beskrivning

Adress: Lovägen 5

Kommun: Jomala

Byggår: 2022

Bastu: Ja

Nyproduktion: Ja

Reservation: Kan göras omgående mot en reserveringsavgift om 4 % av köpesumman som sedan tillgodoräknas vid det slutliga köpet.

Teknik: Fiber

Uppvärmning: Bergvärme till vattenburen golvvärme.

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Fastighetsbeteckning: 170-431-8-84

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 2% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 277 € (inkl. moms).

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
(Obligatoriskt)