Nyproduktion aktielägenheter – Lyyski Fastigheter

Till Salu

Örnvägen 11, Jomala

Visning:

Enligt överenskommelse

Nyproduktion aktielägenheter

Nyproduktion - Bastu - Carport - Fågelberget

Pris:

259 000 € - 279 000 €

Bostadsvederlag:

178 € / månad

Våningsyta:

89 m2

Antal rum:

4 R+K

Byggår:

2022-2023

Allmänt

Välkommen till Bostads Ab Fågelbo på Fågelberget i Jomala. Ett nytt radhus med nyckelfärdiga bostäder som uppförs av väletablerade NoraHus Ab, planerad inflyttning i juni 2023. Radhuset uppförs på ägotomt som planeras med asfalterad infart och parkering. Gemensamma utrymmen i form utav teknikrum samt soprum.

Radhuset uppförs i trästomme på gjuten platta, yttertak läggs i tegel. Gavellägenheterna är 90 kvm och de två i mitten är 89 kvm stora. Samtliga fyra lägenheter är 4 R+K med bastu och har tillhörande plats i carport samt förråd vid entrén. Utöver förrådet vid entrén finns även extra förvaring i väl tilltaget vindsförråd som nås genom taklucka inne i bostaden. Lägenheterna inreds med Puustelli-kök, Electrolux vitvaror, garderober, vinylgolv samt helkaklade våtutrymmen. Köpare har ännu möjlighet att påverka material- och färgval.

Uppvärmning från bergvärmepump till vattenburen golvvärme i hela radhuset. Kalkylerat månatligt bolagsvederlag om 2 €/kvm, därtill tillkommer kostnad för bruks-el, val av fiber-internetabonnemang samt en vattenkostnad om 20 €/person/månad.

Du kan reservera din bostad genom att erlägga en handpenning om 4%. Resterande del av köpeskillingen erläggs vid signering av slutligt köpebrev.

Kontakta oss redan idag för visning och med din reservation. Vi tillämpar först-till-kvarn-principen, så välkommen att höra av dig till oss för att boka din visning.

Område

Fågelberget är ett av Ålands mest trivsamma och populära bostadsområden, inte minst med tanke på det strategiska läget i närheten av köpcentrum, övriga butiker, träningsanläggningar, natur och promenadstråk. Du tar dig enkelt in till centrala Mariehamn med cykel, bil eller genom bussanslutning från Maxinge köpcentrum.

Planritningar

Beskrivning

Adress: Örnvägen 11

Kommun: Jomala

Våningsyta: 89 m2

Antal rum: 4 R+K

Byggår: 2022-2023

Bostadsvederlag: 178 €/mån

Bastu: Ja

Nyproduktion: Ja

Reservation: Kan göras omgående mot en reserveringsavgift om 4 % av köpesumman som sedan tillgodoräknas vid det slutliga köpet.

Teknik: Fiber.

Uppvärmning: Bergvärme till vattenburen golvvärme.

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A.

Fastighetsbeteckning: 170-424-4-50

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 2% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 297 € (inkl. moms).

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
(Obligatoriskt)