Nyproduktion parhuslägenhet - Lyyski Fastigheter

Till Salu

Noras gränd 10A, Jomala

Visning:

Enligt överenskommelse

Nyproduktion parhuslägenhet

Nyproducerad och förstklassig parhuslägenhet i Möckelö!

Utgångspris:

325 000 €

Våningsyta:

131.5 m2

Tomtstorlek:

1779 m2

Antal rum:

4 R+K

Byggår:

2022

Allmänt

Parhusbyggnad om två bostäder uppförda 2022 av NoraHus. Till varje bostad hör carport och förråd. Parhuset är beläget i slutet av lugn återvändsgata i ett väldigt fint område med närhet till grönska och natur. Nära tillgång till livsmedelsbutik, dagis, kommunikation, cykelvägar, samt allmän badstrand. Lugnt och familjevänligt område på bekvämt avstånd till Mariehamns centrum.

Bostaden

Välkomnande entré under tak med plats i carport och förråd om 5,5 kvm i direkt anslutning till entrén. Entréhall med slitstarkt klinkergolv och förvaring i garderob. Vid entréhallen finns även förråd/walk-in-closet bakom skjutdörr samt gäst-WC.

Fullt utrustat svartkök från Puustelli och med vitvaror från Siemens och ändamålsenlig köksö med ytterligare förvaring. Öppen planlösning mot vardagsrum och ett generöst ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Från vardagsrummet finns utgång till en väl tilltagen uteplats i väster om ca. 55 kvm som är delvis under tak.

Från vardagsrummet ges tillgång till två sovrum varav ett är lite större på ca. 11 kvm, inhyst med stora garderober med skjutdörrar av spegelglas. Det andra sovrummet på ca. 10 kvm har även det fina förvaringsmöjligheter i garderober i mer klassiskt utförande. Det tredje sovrummet om ca. 9 kvm är beläget vid den inre hallen. även här finns förvaring i garderober.

Rymligt grovkök, även här med utgång till uteplatsen. Utrymme för tvättmaskin och torktumlare under bänkskiva, i övrigt inrett med över- och underskåp för att underlätta klädlogistiken. Bakom skjutdörrar finns en teknik-del med värmepump m.m. I anslutning till grovköket finns badrummet som inrymmer två duschar bakom industriglas, handfat med tillhörande kommod, överskåp med spegelglas, WC samt en stilren bastu med bastuspis från Harvia. Badrummet är helkaklat i en nyans av mörkare grå kakel på väggar och ljusare klinkergolv.

 

 

Tomten

Färdigt planerad tomt med gräsmatta, asfalterat infart samt Tuija-häck som ramar in tomten samt separerar bostädernas tomter. Utöver sin egna tomt utgör en del av tomten gemensam del, där bl.a. infarten ingår. Ta gärna del av bifogad tomtindelningskarta för att få en överblick över indelningen.

Övrigt

Köpeobjekten förvärvas såsom kvotdel om hälften (1/2) av fastigheten 170-420-3-63 jämte hälften andel av befintlig parhusbyggnad. Som grund för besittningsrätten upprättas ett avtal om delad besittning mellan köpeobjekt A och B.

Kontakta ansvarig mäklare för att boka in din visning.

Planritningar

Beskrivning

Adress: Noras gränd 10A

Kommun: Jomala

Våningsyta: 131.5 m2

Tomtstorlek: 1779 m2

Antal rum: 4 R+K

Byggår: 2022

Bastu: Ja

Nyproduktion: Ja

Teknik: Mekanisk ventilation. Fiber finns anslutet.

Uppvärmning: Luft-vattenvärmepump till vattenburen golvvärme i hela bostaden.

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Fastighetsbeteckning: 170-420-3-63

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse.

Utemiljö: Närhet till kommunikation, livsmedelsbutik, badstrand, dagis.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 4% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 297 € (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 120 €.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
(Obligatoriskt)