Nyproduktion parhus – Lyyski Fastigheter

Till Salu

Vråkvägen 2, Jomala

Visning:

Enligt överenskommelse

Nyproduktion parhus

Parhusbyggnad om två bostäder med carport under uppförande på Vråkvägen 2, Fågelberget, Jomala kommun!

Pris:

365 000 € - 485 000 €

Tomtstorlek:

2190 m2

Byggår:

2023-2024

Nyproduktion!

Här ges du möjligheten att redan idag reservera en nyckelfärdig bostad och vara med och påverka vissa materialval. Parhuset är beläget i det väletablerade området Fågelberget och här bor du modernt och trivsamt med närhet till köpcentrum, butiker, träningsanläggningar, natur och promenadstråk. Med smidiga kommunikationsmöjligheter tar du dig enkelt till centrala Mariehamn via cykel, bil eller buss från Maxinge köpcentrum

Parhuset och omgivning

Parhuset uppförs av välrenommerade Komforthus Ab och uppförs på gjuten platta. Ytterväggarna pryds av stående panel och yttertak av tegeltak.

Parhuset uppförs på attraktiv hörntomt om 2190 kvm med grannar med i endast ett väderstreck.

Rymliga terasser i impregnerat virke, perfekta för avkoppling och umgänge. Tomten färdigställs med asfalterad infart och parkering samt stenläggning vid entréer, gräsmatta samt Tuijahäck (eller motsvarande) som ramar in tomten mot Vråkvägen och Örnvägen.

Bostad A

Bostad A om 157,5 kvm (bostadsyta) fördelat på två våningsplan inrymmer; hall/entré med garderob lösning, stort och öppet kök med dörr ut till terrass, öppen planlösning till vardagsrum med dörr ut till terrass, rymligt badrum med toalett, dusch och bastu, ett sovrum med garderobsförvaring, groventré/tvättstuga, badrum med toalett , dusch och rymlig bastu. Våning två inrymmer tre sovrum med garderobs förvaring, allrum och badrum med dusch.

Bostad B

Bostad B om 109,6 kvm (bostadsyta) fördelat på ett våningsplan inrymmer; hall/entré med garderob lösning, i anslutning till hallen badrum med dusch, öppet kök i öppen planlösning till vardagsrum med dörr ut till tak beklädd terrass, badrum med toalett och dusch, två sovrum med garderobs förvaring och ett sovrum med walk-in-closet och utgång till terrass.

Braskamin kan väljas såsom tillval.

Interiör och inredning

Köksinredningen av god kvalitet med luckor “Arkitekt Plus Frost”, bänkskiva i laminat och Siemens vitvaror. Ytterväggar och mellanväggar med gipsskiva samt underliggande träfiberskiva. Innertak i gips, brutet tak över vardagsrum, kök och matplats med panel HPL 15×95. Parkettgolv i samtliga rum med optimal komfort i form av vattenburen golvvärme driven av en energieffektiv luft-vattenvärmepump. Helkaklade våtrum, duschvägg och spegelskåp från Hafa. Till- och frånluftventilation med återvinning (FTX) säkerställer en frisk och hälsosam inomhusmiljö.

Försäljning och kontakt

Tveka inte att kontakta oss för mer information och för att boka din drömbostad idag.

Välkommen till ett modernt och trivsamt boende på Vråkvägen 2, Fågelberget!

 

 

Planritningar

Beskrivning

Adress: Vråkvägen 2

Kommun: Jomala

Tomtstorlek: 2190 m2

Byggår: 2023-2024

Bastu: Ja

Nyproduktion: Ja

Teknik: Till- och frånluftsventilation med värmeåtervinning, FTX.

Uppvärmning: Luft-vattenvärmepump. Vattenburen golvvärme.

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Fastighetsbeteckning: 170-424-1-50

Tillträde: Enligt överenskommelse

Utemiljö: Fågelberget är ett av Ålands mest trivsamma och populära bostadsområden, inte minst med tanke på det strategiska läget i närheten av köpcentrum, övriga butiker, träningsanläggningar, natur och promenadstråk. Du tar dig enkelt in till centrala Mariehamn med cykel, bil eller genom bussanslutning från Maxinge köpcentrum.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 4% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 317 € (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 120 €.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden