Nyproduktion aktielägenhet – Lyyski Fastigheter

Till Salu

Odensgränd 4B, Hammarland

Visning:

Enligt överenskommelse

Nyproduktion aktielägenhet

Nybyggnation av radhuslägenhet med egen terrass och carport.

Utgångspris:

166 300 €

Bostadsvederlag:

2.50 € / månad

Våningsyta:

70,3 m2

Tomtstorlek:

1342 m2

Antal rum:

2 R+K

Byggår:

2022-2023

Allmänt

Nyproducerad radhuslägenhet om totalt 70,3 kvm med tillhörande uteplats och carport på Odensgränd 4 i Kattby, Hammarland.

Lägenheten är inrett modernt och stilfullt med kök och inredning från finska Stark-kök. Lägenheten inrymmer kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till egen terrass i sydläge samt två sovrum. Möjligheten till en tredje sovrum finns. Den helkaklade badrummet inrymmer hörndusch med glasdörrar, handfat med spegelskåp och är planerad för tvätt logistiken med bänk yta och förvaringsskåp. Huset är uppfört i element på gjuten platta med tegeltak. Uppvärmning genom Thermia luft-vatten värmepump, vattenburet till golvvärme. Lägenheten har tillgång till privat terrass, bolagets gård anläggs också med gräsmatta.

Säljaren har om du så önskar ordnat 50 % av din finansiering på förhand genom ett gemensamt bolagslån i Ålandsbanken med ett års amorteringsfrihet. Du bestämmer själv huruvida du önskar nyttja bolagslånet (Bab-lånet). Köpare har möjlighet att köpa skuldfritt och/eller ordna med finansiering på egen hand.

Lägenheten har egen plats i carport med eget förråd samt tillgång till gemensamt cykelförråd. Gården planeras med asfalterad infart, gräsmatta samt häckplantering mot väg och grönområde enligt planbestämmelser för området.

Lägenheten är belägen i nära anslutning till naturen, lanthandel och cykelväg till Mariehamn.

Välkommen att boka en visning!

Planritningar

Beskrivning

Adress: Odensgränd 4B

Kommun: Hammarland

Våningsyta: 70,3 m2

Tomtstorlek: 1342 m2

Antal rum: 2 R+K

Byggår: 2022-2023

Bostadsvederlag: 2.50 €/mån

Nyproduktion: Ja

Reservation: Köpare kan reservera sin lägenhet genom att betala 4 % handpenning (av den skuldfria köpeskillingen). resterande del av köpeskillingen erläggs vid färdigställande.

Teknik: Förberett för fiberanslutning, mekansik ventilation/ återvinning

Uppvärmning: Luft-vatten värmepump, vattenburet golvvärme

Tillträde: Omgående efter köpslut

Utemiljö: Samtliga lägenheter har egen plats i carport med eget förråd samt tillgång till gemensamt cykelförråd. Gården planeras med asfalterad infart, gräsmatta samt häckplantering eller staket mot väg och grönområde enligt planbestämmelser för området. Radhuset är belägen i närhet till lanthandel med post, bank och busshållsplats som tar dig in till Mariehamn samt till Berghamn och Eckerölinjens färjeterminal.

Övrigt: Bolagsvederlaget är beräknat till 2€ - 2,50€/ m2 och innehåller värme, vatten och fastighetsförsäkring. Vederlaget är en uppskattning baserat på den information som finns att tillgå under byggtiden. Sophantering, samt bredbands abonnemang betala man separat. Gårdsskötsel såsom snöröjning och gräsklippning sköter man själv.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 2% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 297 € (inkl. moms)

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden