Aktielägenhet - Lyyski Fastigheter

Till Salu

Öhbergsvägen 8 lgh1, Mariehamn

Visning:

Enligt överenskommelse

Aktielägenhet

Rymlig 2 R+K belägen i centralt läge med hiss i huset!

Utgångspris:

153 000 €

Skuldfritt pris:

161 766 €

Bostadsvederlag:

230.26 € / månad

Våningsyta:

63 m2

Antal rum:

2 R+K

Byggår:

1957

Allmänt

Varmt välkommen till Öhbergsvägen 8 i Mariehamn! Aktielägenhet i attraktivt centrumläge för dig som vill vara nära all bekvämligheter, kommunikationer och nöjen. Lägenhetshuset har hiss och är inbäddat i lugnt villakvarter just söder om Mariehamns centrum.

Lägenheten

Rymlig 2 R+K om 63 kvm enligt bolagsordningen, belägen på första bostadsplanet 1 trappa upp. Välplanerad lägenhet med väl tilltagna rum och balkong.

Rymlig entréhall med avhängningsmöjligheter och förvaring i garderober. Stort och ljust vardagsrum med fönster i två väderstreck. Vardagsrummet har inbyggda spotlights i taket och här kan du med fördel även inrymma matgrupp om du så önskar. Fullt inrett kök med skåpinredning och vitvaror längs ena väggen. Gott om förvaringsmöjligheter i den ljus skåpinredningen samt i skafferi. Även här finns gott om plats för matgrupp. Sovrum om ca 15 kvm med garderob bakom skjutdörrar med spegelglas. Även här finns det inbyggda spotlights i tak. Utgång till balkong mot bolagets gemensamma trädgård i väster. Helkaklat badrum som inrymmer dusch bakom vikbar duschvägg, handfat med överskåp, WC samt plats för tvättmaskin.

Sammanfattningsvis en mycket trevlig lägenhet i attraktivt centrumläge! Kontakta oss redan i dag för att boka in din visning eller besök ett av våra öppna visningstillfällen.

Bolaget och gemensamma utrymmen

Bostads Ab Öhbergsvägen 8 består av ett lägenhetshus om 12 lägenheter. Bolaget äger tomten som är planerad med gemensam trädgård samt parkeringsplatser. Uppvärmning genom fjärrvärme. Gemensamma utrymmen i form utav bastu, tvättstuga och cykelrum. Till lägenheten hör två förråd, ett mindre i entréplan och ett vindsförråd.

En del av lägenhetens låneandel till bolaget är bortbetalningsbart vilket skulle ge en lägre månadskostnad för den enskilda aktieägaren.

I det stora hela ett välskött bolag som låtit utföra flera större renoveringar tidigare. Bolagshandlingar fås på begäran av ansvarig mäklare.

Planritningar

Beskrivning

Adress: Öhbergsvägen 8 lgh1

Kommun: Mariehamn

Våningsyta: 63 m2

Antal rum: 2 R+K

Byggår: 1957

Bostadsvederlag: 230.26 €/mån

Finansieringsvederlag: 160.74 €/mån

Bastu: Ja, gemensam

Hiss: Ja

Teknik: Fiber finns anslutet. Bolaget har installerat solpaneler vilket är gynnsamt och ger förmånliga elkostnader för de boende i bolaget.

Uppvärmning: Fjärrvärme till radiatorer, el-golvvärme i badrum.

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Fastighetsbeteckning: 478-7-7-6

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 2% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 297 € (inkl. moms)

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden