Aktielägenhet - Lyyski Fastigheter

Till Salu

Österhagsvägen 16 A1, Jomala

Visning:

Enligt överenskommelse

Aktielägenhet

Välplanerad lägenhet bekvämt i markplan med egen uteplats!

Utgångspris:

199 000 €

Skuldfritt pris:

199 000 €

Bostadsvederlag:

206.25 € / månad

Våningsyta:

75 m2

Antal rum:

3 R+K

Byggår:

2007

Allmänt

Varmt välkomna till Österhagsvägen 16 i Sviby!  Välplanerad lägenhet belägen på markplan vid den södra gaveln av lägenhetshuset. Lägenheten inrymmer 3 R+K fördelat på 75 kvm och därtill har man en mycket trevlig uteplats i privat och solsäkert sydväst-läge mot angränsade trädgård. Till lägenheten hör även plats i carport med uttag för motorvärmare samt kallförråd.

Bostaden har en egen entré som leder in till hall med klinkerlagt golv och gott om klädförvaring i garderober. Ljust och trevligt vardagsrum i öppen planlösning med köket. Från vardagsrummet finns även utgången till den skyddade uteplatsen. I huvudsak ljusa väggar förutom någon grå vägg vid köket. Parkett pryder golvet som i övrigt är genomgående i lägenheten. Fullt utrustat kök med generösa arbetsytor och förvaring i både över- och underskåp. Matplats invid fönsterparti. Master bedroom om dryga 14 kvm med rymlig klädkammare. Det andra sovrummet, som även kan nyttjas såsom kontor eller gästrum är ca. 10 kvm stort. Helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin, wc samt handfat med tillhörande kommod och överskåp.

Bolaget består utav 5 aktielägenheter och bostäderna uppfördes 2007 utav Premont. Gemensamma utrymmen i form av utav teknikrum samt en bastuavdelning med dusch och WC i nedre plan. Gästparkering finns i anslutning till huset. Bolagsvederlaget är 206,25 €/månad. Utöver bolagsvederlaget erlägger aktieägaren en vattenavgift om 20 €/person/månad samt betalar för egen bruks-el och fiberabonnemang. Uppvärmning genom gemensam bergvärmepump.

Närhet till Maxinge, sjukhus, vardaglig service, grönområden och endast 10 minuter från Mariehamns centrum.

Välkommen att höra av dig till oss för visning!

Planritningar

Beskrivning

Adress: Österhagsvägen 16 A1

Kommun: Jomala

Våningsyta: 75 m2

Antal rum: 3 R+K

Byggår: 2007

Bostadsvederlag: 206.25 €/mån

Bastu: Ja, gemensam

Teknik: Mekanisk ventilation. Fiber.

Uppvärmning: Bergvärme till vattenburen golvvärme i hela lägenheten.

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt: Vattenavgift 20€/pers/månad tillkommer.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 2% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 297 € (inkl. moms). Tillkommer registreringskostnad i samband med registrering av fysiskt aktiebrev i bostadsdatasystemet.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden