Aktielägenhet - Lyyski Fastigheter

Till Salu

Österhagsvägen 18, Jomala

Visning:

Enligt överenskommelse

Aktielägenhet

Ljus gavellägenhet med högt i tak och rymlig balkong i västerläge!

Utgångspris:

197 000 €

Bostadsvederlag:

185 € / månad

Våningsyta:

74 m2

Antal rum:

3 R+K

Byggår:

2010

Allmänt

Välkommen till denna ljusa gavellägenhet på Österhagsvägen 18! Med tre rum och kök och en otrolig takhöjd tillsammans med en balkong med gott utrymme i västerläge får man en skön känsla av rymd och plats. Genomgående i bostaden finns parkettgolv av trä, förutom i hallen och i badrummet. Vattenburen golvvärme löper över samtliga golvytor.

Lägenheten ligger på andra våningen och ingår i BAB Bostads AB Västerklint. Fastigheten innefattar totalt 5 lägenheter där bolagsvederlaget ligger på 2,50 €/kvm. I bostadsvederlaget ingår vatten och värme, endast brukselen tillkommer.

Fiber är installerat i huset och parkeringsplats och en plats i carport finns till alla lägenheter på den asfalterade framsidan av huset. Även ett eget kallförråd finns att nyttja i den intilliggande byggnaden.

Lägenheten

Vid ingången till bostaden möts du av ett stilrent klinkergolv av mörkare karaktär som avgränsar hallen från övrig yta. Här finns även ett litet förråd, eller om man vill en inbyggd klädgarderob.

Vidare in kommer man till köket som är fullt utrustat med fullstort kylskåp och frys, ugn och mikrovågsugn i bekväm höjd, en svart och stilren stenskiva från Italien som är genomgående i bänkytor och omger diskhon samt spishällen med frihängande fläkt från taket.

Vardagsrummet som ligger i anslutning till köket, ger en känsla av extra rymd med sin svindlande takhöjd. Här får man också tillgång till balkongen i västerläge. Lägenheten har två sovrum, där det ena har skjutdörrsgarderob med spegelglas och det andra har klassiska garderober till förvaringsutrymme.

Badrummet är helkaklat med golvet i mörkare ton och väggarna med vitt kakel. Här finns handfat med kommod och gott om förvaringsutrymme, toalett, dusch med genomskinlig glasdörr samt tvättmaskin och torktumlare.

Balkongen i västerläge är väl tilltagen i både bredd och djup, här får man plats för grillfest med flera gäster och solstolar om man så vill.

Omgivning

Sviby bostadsområde är ett väletablerat bostadsområde med närhet till livsmedelsbutik, flygplats, postkontor, dagis, samt Maxinge köpcentrum. Till Mariehamns centrum är det ca. 5 km.

Planritningar

Beskrivning

Adress: Österhagsvägen 18

Kommun: Jomala

Våningsyta: 74 m2

Antal rum: 3 R+K

Byggår: 2010

Bostadsvederlag: 185 €/mån

Teknik: Frånluftssystem

Uppvärmning: Bergvärme till vattenburen golvvärme

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Fastighetsbeteckning: 170-424-3-123

Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt: Fiber, parkeringsplats

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 2% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 297 € (inkl. moms)

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
(Obligatoriskt)