Bostadshus – Lyyski Fastigheter

Till Salu

Östersandsvägen 15, Vårdö

Visning:

Enligt överenskommelse

Bostadshus

Enastående utsikt - Nära havet - Ingen hembygdsrätt krävs

Utgångspris:

257 000 €

Våningsyta:

163.5 m2

Tomtstorlek:

2915 m2

Antal rum:

5 R+K

Byggår:

2011-2012

Allmänt

Välkommen till Östersandsvägen 15 i Mickelsö, Vårdö – ett modernt och tilltalande bostadshus vid havet som du inte vill missa!

Det här är ett drömhem vid havet. Utsikten är magisk och fångas upp från största delen av huset!

Bostadshuset om 163,5 kvm är ett KannusHus år 2011-2012 som ett stilrent elementhus på gjuten platta, brädfordrad ytterfasad och falsat plåttak. Här möts du av en öppen planlösning med en stilfull hall inklusive klädgarderob och en gästtoalett. Ett påkostat Ikea-kök med en härlig matplats, ett vardagsrum/allrum och en gedigen Tulikivi spis modell Ksenia. Dessutom finns ett badrum med två duschar, en bastu med vaxad alpanel och ett rymligt grovkök/klädvård med gott om förvaringsmöjligheter och utgång till gården mot söder. Här finns också möjlighet till hela fyra sovrum inklusive ett Masterbedroom med egen utgång mot gården i öster och ett av rummen som idag används såsom bibliotek alt. gästrum i anslutning till vardagsrummet. Från allrummet har du utgång till en fantastisk terrass mot öster, med en hisnande utsikt över den vackra Bussöfjärden. På gården finns två förråd, varav ett är isolerat.

Huset värms upp med vattenburen golvvärme från en nyinstallerad (2023) luft-vattenvärmepump. Det finns också en installerad luftvärmepump med möjlighet till AC i vardagsrummet/köket. Mekanisk ventilation. Fastigheten är ansluten till kommunalt V/A.

Läget är fantastiskt i ett modernt och nytt bostadskvarter med sjönära läge och möjlighet att köpa båtplats i befintlig båthamn. Du har också möjlighet att köpa fastigheten utan åländsk hembygdsrätt när du bosätter dig på Åland. Tomten är 2 915 kvm.

Tveka inte att boka en visning – detta är en bostad som verkligen måste upplevas på plats!

Planritningar

Beskrivning

Adress: Östersandsvägen 15

Kommun: Vårdö

Våningsyta: 163.5 m2

Tomtstorlek: 2915 m2

Antal rum: 5 R+K

Byggår: 2011-2012

Bastu: Ja

Teknik: Fiber

Uppvärmning: Vattenburen golvvärme från en nyinstallerad (2023) luft-vattenvärmepump. Det finns också en installerad luftvärmepump med möjlighet till AC i vardagsrummet/köket. Mekanisk ventilation.

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Fastighetsbeteckning: 941-409-2-40, detaljplanerat område

Samfällda områden: Finns inte

Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt: För den som önskar finns möjlighet att köpa båtplats i befintlig båthamn.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 4% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 297 € (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 120 €.

Åländsk hembygdsrätt: Denna fastighet kan även köpas och ägas utan åländsk hembygdsrätt.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
(Obligatoriskt)