Tomt - Lyyski Fastigheter
Kontakt

Till Salu

Östersandsvägen 21, Vårdö

Visning:

Enligt överenskommelse

Tomt

Strandnära tomt med härlig utsikt över Bussöfjärden på Mickelsö!

Utgångspris:

27 000 €

Tomtstorlek:

3530 m2

Med havet som granne!

Denna obebyggda fastighet på hela 3530 kvm ligger i ett modernt och nytt bostadskvarter på vackra Mickelsö i Vårdö kommun.

Här kan din dröm om att bygga din alldeles egna och unika bostad ta fart. Med en vacker utsikt över Bussöfjärden kan du anpassa din önskan om ett naturnära boende och få tillgång till en egen båtplats i hamnen som ligger ett stenkast från din tomt.

Att du sedan kommer att bo på “den förtrollande ön” ger bara mersmak till en annars vacker och lättillgänglig skärgårdsö.

Enligt befintlig detaljplan får anläggas en byggnadsyta på högst 250 kvm.

Omgivning

Med Bussöfjärden så nära inpå din tomt får du tillgång till den Åländska skärgården i ett ögonblick. I egen båt ges möjlighet till att utforska små öar och holmar att sola på, eller varför inte ta med en picknickkorg.

På Mickelsö har du nära tillgång det mesta du kan tänkas behöva dagligen som exempelvis livsmedelsbutik, dagis och skola, hälsovårdsmottagning och kollektivtrafik till och från Mariehamn dagligen.

 

Anslutningsavgifter

El, vatten och kommunalt avlopp finns vid tomtgränsen. Anslutningsavgiften (år 2022) för vatten är 3000 €, avlopp 5400 € och för en 25 A elanslutning uppgår anslutningsavgiften till ca. 2210 €.

Beskrivning

Adress: Östersandsvägen 21

Kommun: Vårdö

Tomtstorlek: 3530 m2

Teknik: Fiber. Anslutningsavgift för en 25 A elanslutning uppgår till ca. 2210 € (2022)

Vatten & avlopp: Kommunalt vatten och avlopp finns vid tomtgränsen. Avgifter enligt taxa från Vårdö kommun. Anslutningsavgiften för vatten är 3000 € (2022) och avlopp 5400 € (2022).

Fastighetsbeteckning: 941-409-2-48, Detaljplanerat område

Tillträde: Enligt överenskommelse

Utemiljö: Modernt och nytt bostadskvarter nära havet, relativt nära till livsmedelsbutik, skola, vård och omsorg, kommunikation.

Övrigt: Möjlighet att köpa båtplats i närliggande båthamn

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 3% av köpeskillingen samt kostnad för köpebrev 297 € (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 128 €.

Åländsk hembygdsrätt: Denna fastighet kan även köpas och ägas utan åländsk hembygdsrätt.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden