Aktielägenhet – Lyyski Fastigheter

Till Salu

Östra Esplanadgatan 4 L102, Mariehamn

Visning:

Aktielägenhet

BAB Briljanten - Inglasad balkong - Centrum - Garageplats - Hiss i huset

Utgångspris:

375 000 €

Bostadsvederlag:

353 € / månad

Våningsyta:

98 m2

Antal rum:

4 R+K

Byggår:

2012

Välkommen till Östra Esplanadgatan 4!

Rejäl, hemtrevlig och mycket representativ aktielägenhet om 4 R+K med inglasad balkong i ett av centrums allra bästa lägen, Östra Esplanadgatan 4, Mariehamn.

Bostaden disponerar enligt bolagsordningen 98 kvm och är belägen i våning 1 i Gatuhuset. Bostaden nås via modernt trapphus med hiss från gatuplan. I försäljningen ingår också egen varmgarageplats G35 med direktaccess från lägenhetens trapphus.

Aktielägenheten inrymmer entré med klädgarderober och klädavhängning, gästtoalett i anslutning till hallen, rymligt vardagsrum, 3 sovrum varav ett Masterbedroom med walk in closet, modernt kök med gott om förvaring samt helkaklat badrum med toalett och dusch. Sovrummen kan givetvis anpassas till och också användas såsom bibliotek, gästrum eller kontor. Badrummets tvättmaskin och torktumlare ingår i affären. I anslutning till vardagsrummet och matplatsen finns inglasad balkong mot norr som en trivsam säsongsförlängare och bonusyta.

Bostaden är välplanerad där varje kvadratmeter används optimalt. Mycket fint ljusinsläpp och genomgående generös takhöjd. Bostadsvåningen håller genomgående modern och hög klass och tillhör bostadsaktiebolaget Bostads Ab Briljanten, ett välskött bolag som förfogar över ett oslagbart läge i Mariehamns absoluta centrum. Uppvärmning genom fjärrvärme, vattenburet till golvvärme.

Bostadsbolagets gemensamhetsutrymmen består i gårdshuset av stor samlingslokal med tillhörande kök samt övernattningsrum för boendes gäster. Tvättstuga och bastu tar du dig enkelt till med hjälp av trapphusets moderna hiss. Till lägenheten hör också privat förrådsutrymme.

Som boende i Bostads Ab Briljanten bor du mitt i Mariehamns centrum med allt utbud runt hörnet. Bostäder i detta bostadsbolag har under de senaste åren varit mycket eftertraktade.

Välkommen att bekanta dig med lägenheten tillsammans med oss!

Planritningar

Beskrivning

Adress: Östra Esplanadgatan 4 L102

Kommun: Mariehamn

Våningsyta: 98 m2

Antal rum: 4 R+K

Byggår: 2012

Bostadsvederlag: 353 €/mån

Bastu: Ja, gemensam bastu finns i bolaget.

Hiss: Ja

Teknik: Fiber

Uppvärmning: Fjärrvärme

Fastighetsbeteckning: 478-3-1-30

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 2% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 297 € (inkl. moms)

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden