Till Salu

Gladavägen 10 B, Jomala

Visning:

Enligt överenskommelse

Parhuslägenhet

Parhuslägenhet i toppklass och med extra rum på Fågelberget!

Utgångspris:

307 000 €

Våningsyta:

113 m2

Antal rum:

3 R+K

Byggår:

2020

Allmänt

Den här förstorade och något utbyggda parhuslägenheten med fina extrautrymmen är belägen på den snart färdigbyggda gatan Gladavägen 10, Fågelberget, Jomala.
Parhuset är uppfört i gedigen konstruktion på gjuten platta i lösvirke 2020 med genomgående välgjorda och slitstarka ytor . Bostadens huvuddel inrymmer entréhall med garderob, stort, öppet och fullt utrustat kök-och vardagsrum i öppen lösning, två sovrum varav ett med klädgarderob, tvättstuga, gästtoalett samt badrum med toalett, dusch och rymlig platsbyggd bastu. I anslutning till det ena sovrummet, också med egen ingång från entrésidan finns separat avdelning (studiolägenhet) med ett sovrum och egen toalett. Bostaden disponerar därmed totalt 3 separata sovrum varav ett med egen ingång och toalett, totalt finns alltså hela 3 toaletter i bostaden och den totala bostadsytan är 113 kvm. Mot väster, i anslutning till vardagsrummet finns altan om ca 30 kvm. Bostaden ger genomgående ett nytt, välhållet och fint intryck.

Uppvärmning genom vattenburen golvvärme från luftvattenvärmepump, fastigheten är också ansluten till kommunalt V/A. Fågelberget tillhör ett av Ålands mest trivsamma och populära bostadsområden, mycket med tanke på det strategiska läget i närheten av köpcentrum, övriga butiker, natur och promenadstråk. Försäljningen sker genom en fastighetsaffär såsom kvotdel i fastighet (1/2) av hela fastigheten med tillhörande parhuslägenhet.

Välkommen på visning!

Planritningar

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
(Obligatoriskt)