Radhuslägenhet - Lyyski Fastigheter

Stängd

Almvägen 3F, Jomala

Radhuslägenhet

Fin och modern lägenhet med inglasad uteplats i populära Möckelö.

Utgångspris:

225 000 €

Bostadsvederlag:

105 € / mån

Våningsyta:

70 m2

Antal rum:

3 R+K

Byggår:

2020

Allmänt

Välkommen till Almvägen 3 F, där du nu har chansen att bo bekvämt i en radhuslägenhet i populära Möckelö! Denna välplanerat radhuslägenhet om 3 R+K är bekvämt planerad i ett plan med tillgång till carport och förråd vid entrén. Radhuset stod inflyttningsklart 2020 och är uppfört av välrekommenderade Norahus.

Här bor du i ett naturskönt bostadsområde med närhet till vardaglig service, promenadstråk och badstrand.

Bostaden om 70 m inrymmer entréhall med kläd förvaring bakom spegelglas beklädda skjutdörrsgarderober, fullt utrustat kök i öppen planlösning mot vardagsrum med matsals del, två sovrum varav det större med klädkammare, badrum med plats för tvättmaskin under arbetsbänk, gott om förvaring i både över- och underskåp, dusch bakom glasvägg, jacuzzi badkar samt en rymlig bastu.

Från vardagsrummet når du det inglasade uterummet med klinker lagt golv och tillhörande stor altan, där du kan avnjuta middagar och annat umgänge året runt. Bostaden har golvvärme samt nyinstallerat luftvärmepump som även har A/C funktion för skön kyla på sommaren.

Vid entrén finns egen carport med förråd samt eluttag för motorvärmare och extra parkeringsplats för gäster.

Sammanfattningsvis en mycket trevlig radhuslägenhet i toppskick. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för att boka in visning!.

Planritningar

Beskrivning

Adress: Almvägen 3F

Kommun: Jomala

Våningsyta: 70 m2

Antal rum: 3 R+K

Byggår: 2020

Finansieringsvederlag: 105 €/mån

Bastu: Ja

Teknik: Fiberanslutning, mekanisk till- och frånluftsventilation

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Tillträde: 31 augusti

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 2% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 297 € (inkl. moms)

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
(Obligatoriskt)