Parhuslägenhet - Lyyski Fastigheter

Till Salu

Ugglevägen 4A, Jomala

Visning:

Enligt överenskommelse

Parhuslägenhet

Gediget uppförd parhusbostad i modernt utförande.

Utgångspris:

275 000 €

Våningsyta:

106 m2

Tomtstorlek:

825 m2

Antal rum:

4 R+K

Byggår:

2017

Allmänt

Välkommen till Ugglevägen 4A och denna trivsamma parhuslägenhet om ca. 106 m², 4 R+K. Parhuset är uppfört 2017 av Kari Saarijärvi i lösvirke ovan gjuten platta. Brädfodrad ytterfasad och tegeltak. Till bostaden hör stor och rymlig carport med väl tilltaget varmförråd.

Bostaden disponerar ingång genom veranda, entréhall med klädförvaring, fullt utrustat kök som öppnar upp mot vardagsrum och matplats, gästtoalett, två sovrum med garderobsförvaring, kontor/gästrum, tvättstuga i anslutning till badrum med bastu. Från tvättstuga och vardagsrum når du den rymliga altanen, som löper längs med husets sydvästra gavel.

Lägenheten är genomgående välplanerad och är invändigt beklädd med slitstarka material, såsom klinkergolv i hallen, helkaklade badrum och vinylgolv.

Fågelberget tillhör ett av Ålands mest trivsamma och populära bostadsområden. Här har du närhet till köpcentrum, övriga butiker, natur och promenadstråk samt magnifik utsikt över Svibyviken.

Parhuslägenheten säljes såsom kvotdel om hälften av fastigheten med tillhörande parhuslägenhet. Kontakta oss för mer information och för visningsförfrågningar!

Planritningar

Beskrivning

Adress: Ugglevägen 4A

Kommun: Jomala

Våningsyta: 106 m2

Tomtstorlek: 825 m2

Antal rum: 4 R+K

Byggår: 2017

Bastu: Ja

Teknik: Fiber

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Fastighetsbeteckning: 170-424-4-53 (1/2)

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 4% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 297 € (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 120 €.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
(Obligatoriskt)