Parhuslägenhet - Lyyski Fastigheter

Till Salu

Ugglevägen 6B, Jomala

Visning:

Enligt överenskommelse

Parhuslägenhet

Gediget uppförd parhusbostad i lugnt och privat läge!

Utgångspris:

305 000 €

Våningsyta:

109 m2

Tomtstorlek:

1650 m2

Antal rum:

4 R+K

Byggår:

2017-2018

Allmänt

Varmt välkommen till Ugglevägen 6B i Jomala! Parhusbostad uppförd 2018 i lösvirke ovan gjuten platta, brädfodrad ytterfasad och tegeltak. Till bostaden hör väl tilltagen carport med stort varmförråd. Tomt med terrass i attraktivt västerläge. Fastigheten är belägen på lugn återvändsgata och bostaden i privat läge vid angränsande parkområde. Fågelberget är ett populärt bostadsområde i Jomala, endast ett stenkast från Maxinge köpcentrum och ca. 4 km avstånd från Mariehamns centrum.

Bostaden

Bostaden om ca. 109 kvm inrymmande 4 R+K är välplanerad och smaksatt inredd med genomgående stilrena färg- och materialval. Förmånlig uppvärmning från bergvärmepump till vattenburen golvvärme i hela bostaden.

Välkomnande entré med efterföljande entréhall. Slitstarkt klinkergolv och vita väggar. Goda förvaringsmöjligheter bakom skjutdörrsgarderober. I anslutning till entréhallen finns ett gäst-wc som är helkaklat. Inredning i form av WC, handfat med tillhörande kommod, spegel med belysning samt förvaringsskåp.

Vardagsrum och kök i delvis öppen planlösning, avgränsas endast av en kort vägg som kyl och frys står emot. Fina sociala ytor med utgång till terrassen i västerläge. Utrymme för matplats invid fönsterpartier. Köket är inrett med över- och underskåp samt kaklad vägg ovan arbetsbänk med belysning under överskåp. Vidare är köket utrustat med induktionshäll, ugn, köksfläkt, integrerad mikro, diskmaskin samt hel kyl och hel frys. Enhetligt vinylgolv som är genomgående förutom i våtutrymmen.

Bostaden inrymmer totalt tre möjliga sovrum, samtliga med specialbeställda och måttanpassade garderober bakom skjutdörrar med spegelglas.

Klädvårdsrum med groventré från bostadens norra gavel. Inrett med vita, blanka, över- och underskåp samt plats för tvättmaskin och torktumlare. Gott om arbetsyta längs bänken som också har handfat. I anslutning till klädvårdsrummet finns badrummet. Helkaklat utrymme som inrymmer WC, dusch bakom välvda duschdörrar samt en stilren bastu.

Tomten

Tomten är smakfullt planerad med stenlagd infart, gräsmatta samt häck som begränsar insyn från grannar. Terrassen sträcker sig runt hela bostaden och är delvis under tak. Väldigt privat och insynsskyddat läge med parkområdet som närmsta granne i norr.

Sammanfattning

Försäljningen sker såsom en fastighetsaffär om en kvotdel om hälften i fastigheten samt kvotdel om hälften i befintlig parhusbyggnad.

Kontaka ansvarig mäklare för att boka din visning och för mer information!

Planritningar

Beskrivning

Adress: Ugglevägen 6B

Kommun: Jomala

Våningsyta: 109 m2

Tomtstorlek: 1650 m2

Antal rum: 4 R+K

Byggår: 2017-2018

Bastu: Ja

Teknik: Fiber ej anslutet, finns draget vid rågräns.

Uppvärmning: Bergvärme till vattenburen golvvärme.

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Fastighetsbeteckning: 170-424-4-52

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 4% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 297 € (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 120 €.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
(Obligatoriskt)