Till Salu

Gladavägen 14B, Jomala

Visning:

Enligt överenskommelse

Nyproduktion parhuslägenhet

Nybyggd parhuslägenhet med beräknad inflyttning hösten 2022.

Utgångspris:

326 000 €

Våningsyta:

122 m2

Antal rum:

4 R+K

Byggår:

2022

Allmänt

Välkomna att reservera er nyckelfärdiga bostad redan idag så kan ni vara med att påverka vissa materialval ännu. Här bor du modernt och trivsamt med närhet till det mesta. Parhuset uppförs på gjuten platta i lösvirke med beräknad inflyttning hösten 2022.

Lägenheten inrymmer i planlösningen hall/entré, stort och öppet kök/vardagsrum, tre sovrum med förvaring i garderober, grovkök/tvättstuga, gästtoalett samt badrum med toalett, dusch och rymlig bastu. Till bostaden hör carport, extra parkeringsutrymme vid entrén samt ett isolerat förråd. Uppvärmning genom vattenburen golvvärme från luftvattenvärmepump, fastigheten är också ansluten till kommunalt V/A. Tomten färdigställs med gräsmatta. Tillval enligt separat överenskommelse och kostnad. Bostäderna har fast försäljningspris, ingen budgivning (först till kvarn).

Fågelberget är ett av Ålands mest trivsamma och populära bostadsområden, inte minst med tanke på det strategiska läget i närheten av köpcentrum, övriga butiker, träningsanläggningar, natur och promenadstråk. Du tar dig enkelt in till centrala Mariehamn med cykel, bil eller genom bussanslutning från Maxinge köpcentrum.

Försäljningen sker genom en fastighetsaffär såsom en kvotdel om hälften i fastigheten, d v s man köper 1/2 av hela fastigheten med tillhörande parhuslägenhet. Kontakta oss för mer information, visning och din reservation.

Planritningar

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
(Obligatoriskt)