Aktielägenhet - Lyyski Fastigheter

Till Salu

Ringvägen 66 F, Mariehamn

Visning:

Enligt överenskommelse

Aktielägenhet

Rymlig enplanslägenhet med trevlig innergård!

Utgångspris:

167 000 €

Skuldfritt pris:

167 000 €

Bostadsvederlag:

325 € / månad

Våningsyta:

99 m2

Antal rum:

4 R+K

Byggår:

1966

Allmänt

Välkommen till denna hemtrevliga radhuslägenhet på 99 kvadratmeter i Bostads Ab Mariehamns Ringvägen! Lägenheten har en skyddat och privat innergård på framsidan som ger en avkopplande och trivsam miljö. Med närhet till Mariehamns centrum och dess fördelar, kan du njuta av både stadsliv och lugn i din egna “oas”.

 

Lägenheten

Lägenheten om 4 R+K fördelat på 99 kvm är välplanerad med stora sociala ytor och utgång till framsidans uteplats samt även utgång till baksidan som gränsar mot allmänning och grönska.

Välkomnande hall med vindfång och möjlig avhängning för ytterkläder inne i hallen. I anslutning till hallen finns plats för matgrupp samt köket. Köket är utrustat med rostfri diskbänk med diskho, spis/ugn, köksfläkt samt kyl och frys. Förvaring i hela skåp samt över- och underskåp. Stort och rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier mot innergården som ger ett härligt ljusinsläpp. Bostaden inrymmer tre sovrum, samtliga med förvaring i garderober och det ena med utgång till baksidan. Mellan två utav dessa sovrum finns en praktisk klädkammare för goda förvaringsmöjligheter. Vidare finns även ett helkaklat badrum med duschkabin, plats för tvättmaskin samt handfat med överskåp. Separat WC med handfat.

Sammanfattningsvis en rymlig och trevlig lägenhet med stor potential, belägen just utanför Mariehamns absoluta centrum.

Bolaget

Bostads Ab Mariehamns Ringvägen består utav totalt 18 st. lägenheter och byggnaderna togs i bruk 1966. Gemensamma utrymmen i form utav bastu, tvättstuga samt cykelförråd. Plats i carport ingår. Övriga bolagshandlingar i form av bokslut, bolagsordning, redogörelse för underhållsbehov m.m. fås på begäran utav ansvarig mäklare.

Planritningar

Beskrivning

Adress: Ringvägen 66 F

Kommun: Mariehamn

Våningsyta: 99 m2

Antal rum: 4 R+K

Byggår: 1966

Bostadsvederlag: 325 €/mån

Teknik: Kabel-TV från Ålcom.

Uppvärmning: Fjärrvärme

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Fastighetsbeteckning: 478-8-20-1, 478-8-21-16

Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt: Avgift för tvättstuga och bastu enligt prislista. Plats i carport ingår.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 2% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 297 € (inkl. moms)

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
(Obligatoriskt)