Nyproduktion bostadshus – Lyyski Fastigheter

Till Salu

Sesleriavägen 10, Mariehamn

Visning:

Enligt överenskommelse

Nyproduktion bostadshus

Nyproduktion - Södra Lillängen - Bastu - Inglasad uteplats - Dubbel carport

Utgångspris:

339 000 €

Våningsyta:

116 m2

Tomtstorlek:

991 m2

Antal rum:

4 R+K

Byggår:

2022

Välkommen till ditt nya drömboende!

Välkommen till Sesleriavägen 10 med ett nybyggt bostadshus i attraktivt läge vid det nyetablerade bostadsområdet Södra Lillängen i Mariehamn. Bostadsfastigheten är också belägen inom planerat område, vilket möjliggör köp även för dig som inte har åländsk hembygdsrätt.

Bostadshuset uppfört i NoraHus stil 2022 har entré från öster, där du från verandan når hallen. Entrén har klinkergolv och välplanerad klädförvaring med platsbyggda garderober och integrerad sittbänk alternativt plats för klädstång ovan lådförvaring. I anslutning till entrén finns även ett extra utrymme för förvaring av vinterkläder, fritidsutrustning och övrigtGästtoalett i anslutning till hallen.

Bostadshusets sociala ytor består av ett läckert och väldesignat kök och vardagsrum i öppen planlösning med stora fönsterpartier som ger ett generöst ljusinsläpp och skapar rymd. Köket ger en dynamisk och levande känsla där mörka skåpsluckor och blandare möter arbetsytor längs ljus kompositbänkskiva. Köksön har integrerad induktionshäll med inbyggd fläkt, gott om förvaring i lådor samt med plats för barstolar. Från vardagsrummet når du den rymliga altanen i väster som borgar för middagar och övrigt umgänge i eftermiddags- och kvällssol.

Bostadshuset har tre sovrum, samtliga med garderobsförvaring. Master bedroom har förvaring bakom spegelbeklädda skjutdörrar som når full takhöjd. Därtill har du access till ett privat, inglasat uterum där du enkelt förlänger den varma delen av året.

Den rymliga tvättstugan är försedd med garderobsförvaring, gott om arbetsyta samt överskåp ovan tilltänkt plats för tvättmaskin och torktumlare. Härifrån når du både altanen och husets badrum.

Badrummet är försett med stora kakelplattor i grå nyans på väggarna vilket ger en lyxig hotellkänsla. Här har ingenting lämnats åt slumpen – de svarta detaljerna i spegelskåp och kommod knyts samman med dubbelduschens båda blandare. Mellan dusch och toalett kommer det att vara en stilren, avskiljande glasvägg. Badrummet har också en stor och läckert designad platsbyggd bastu för hela familjen med bastuspis från finska Harvia.

Bostadshuset har en integrerad carportbyggnad (dubbel carport) som inrymmer två bilar. Här når du även ett varmförråd.

Bostadshuset är synnerligen välplanerat som genomgående försetts med hållbara och stilrena materialval som gör det enkelt för dig som köpare att sätta din personliga prägel på.

Välkommen att uppleva objektet på plats tillsammans med oss!

Planritningar

Beskrivning

Adress: Sesleriavägen 10

Kommun: Mariehamn

Våningsyta: 116 m2

Tomtstorlek: 991 m2

Antal rum: 4 R+K

Byggår: 2022

Bastu: Ja

Nyproduktion: Ja

Teknik: Mekanisk till- och frånluftsventilation med värmeåtervinning. Fiber.

Uppvärmning: Bergvärme till vattenburen golvvärme.

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Fastighetsbeteckning: 478-28-20-3-L1

Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt: Tomten är en legorätt om 991 kvm. Legoavtal 25.05.2022-24.05.2072. Tomtens friköpspris är 47651 €. Indexjustering sker mars 2023. Arrendeavgiften är beräknad enligt 4,5 % av tomtpriset. Nuvarande arrende är 2144,30 €.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 4% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 297 € (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 120 €.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
(Obligatoriskt)