Aktielägenhet - Lyyski Fastigheter
Kontakt

Till Salu

Sjuryggsvägen 4D, Mariehamn

Visning:

Enligt överenskommelse

Aktielägenhet

Centrumnära - Bastu - Balkong - Uteplats 

Utgångspris:

120 000 €

Skuldfritt pris:

142 587 €

Bostadsvederlag:

200 € / månad

Boyta:

87,5 m2

Antal rum:

4 R+K

Byggår:

1982

Lägenheten

Välkommen till denna charmiga lägenhet i två plan på Sjuryggsvägen 4! Belägen i ett lugnt och trivsamt bostadsområde med närhet till Mariehamns centrum, erbjuder denna lägenhet bekvämt boende med vardagsservice, promenadstråk, skola och sportfält inom räckhåll. För dig som vill bo i Mariehamn och samtidigt känna närheten till den åländska naturen är detta boendealternativet något för dig och din familj.

Radhuslägenheten, med en total yta på cirka 87,5 kvm, erbjuder följande på markplan: en entréhall, förråd, gästtoalett, ett rymligt vardagsrum med generösa fönsterpartier och utgång till en terrass och gården i syd/ sydväst. Köket är fullt utrustat med bra arbetsytor och förvaring i under- och överskåp.

En trappa från vardagsrummet leder upp till övervåningen som rymmer tre sovrum samt badrum och en bastu. Det stora sovrummet har en egen utgång till en balkong under tak som också är belägen i sydväst läge. Badrummet och bastu renoverades 2015 och är utrustat med wc, duschkabin, handfat med vita skåp, plats för tvättmaskin och en bastu.

Till lägenheten hör en egen plats under bolagets carport med motorvärmaruttag och kallförråd. Det finns även extra gäst-parkeringsplats på gården.

Sammanfattningsvis erbjuder denna lägenhet ett mycket trevligt boende i en vacker miljö med omgivande grönska. Vi välkomnar dig att boka en visning med oss för att uppleva allt detta på plats!

Bolaget

Bostads Ab Sjuryggsvägen 3 består utav ett radhus inrymmande fem lägenheter. Bolagsvederlaget för den här bostaden är 200€/mån. El (bruksel och uppvärmning) och vatten tillkommer enligt förbrukning. Därtill erläggs ett finansieringsvederlag om
263 €/månad mot lägenhetens skuldandel om 22 587,46 €. Bolaget äger tomten.

 

Planritningar

Beskrivning

Adress: Sjuryggsvägen 4D

Kommun: Mariehamn

Boyta: 87,5 m2

Antal rum: 4 R+K

Byggår: 1982

Bostadsvederlag: 200 €/mån

Finansieringsvederlag: 263 €/mån

Bastu: Ja

Teknik: Maskinell frånluft. Fiber.

Uppvärmning: Direktelvärme. Luftvärmepump.

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Tillträde: Enligt överenskommelse

Utemiljö: Bekvämt boende med vardagsservice, promenadstråk, skola och sportfält inom räckhåll. För dig som vill bo i Mariehamn och samtidigt känna närheten till den åländska naturen är detta boendealternativet något för dig och din familj.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 1,5% av samt kostnad för köpebrev 297€ (inkl. moms). Tillkommer registreringskostnad i samband med registrering av fysiskt aktiebrev i bostadsdatasystemet.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden