Aktielägenhet – Lyyski Fastigheter

Till Salu

Sjuryggsvägen 5 lgh 2, Mariehamn

Visning:

Enligt överenskommelse

Aktielägenhet

Centrumnära - Balkong - Altan - Västerläge

Utgångspris:

165 000 €

Bostadsvederlag:

210 € / månad

Våningsyta:

80 m2

Antal rum:

3 R+K

Byggår:

1982

Allmänt

Välkommen till denna välplanerade lägenhet i två plan på Sjuryggsvägen 5! Belägen i ett lugnt och trivsamt bostadsområde med närhet till Mariehamns centrum, erbjuder denna lägenhet bekvämt boende med vardagsservice, promenadstråk, skola och sportfält inom räckhåll.

Lägenheten, med en total yta på cirka 80 kvm, erbjuder följande på markplan: en klinkerlagt entréhall med bekväma avhängningsmöjligheter och golvvärme, en möblerbar inre hall med praktiska förvaring under trappan, en gästtoalett med plats för tvättmaskin, ett rymligt vardagsrum med generösa fönsterpartier och utgång till en terrass i västerläge. Köket renoverades 2016 och är fullt utrustat med en lämplig matplats intill fönsterpartiet.

En trappa från den inre hallen leder upp till övervåningen som rymmer två sovrum, ett badrum och en bastu. En av sovrummen har en egen utgång till en balkong under tak som också är belägen i västerläge och erbjuder soltimmar från tidig eftermiddag till sen kväll. Det andra störa sovrummet mot öster har fina förvaringsmöjligheter i ett stort förråd. Badrummet är utrustat med wc, dusch, handfat med vita skåp och en bastu. Lägenhetens nyligen utbytta varmvattenberedare finns under bastulaven. Badrummet renoverades 2016 med kaklade väggar och våtrumsmatta på golvet.

Uppvärmning av lägenheten är direkt-el till radiatorer med komplement av en luftvärmepump från våren 2023.

Till lägenheten hör en egen plats under bolagets carport med motorvärmaruttag samt ett kallförråd.

Sammanfattningsvis erbjuder denna lägenhet ett mycket trevligt boende i en vacker miljö med omgivande grönska. Vi välkomnar dig att boka en visning med oss för att uppleva allt detta på plats!

Planritningar

Beskrivning

Adress: Sjuryggsvägen 5 lgh 2

Kommun: Mariehamn

Våningsyta: 80 m2

Antal rum: 3 R+K

Byggår: 1982

Bostadsvederlag: 210 €/mån

Bastu: Ja

Teknik: Självdragsventilation. Fiber

Uppvärmning: Luftvärmepump (2023), direkt-el.

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Tillträde: Enligt överenskommelse

Utemiljö: I närheten ligger skolor, dagis, matbutik, grönområde med flertalet gång- och cykelvägar samt motionsslingor.

Övrigt: Renovering och målning av balkonger 2022. Byte av träpanel gavel mot söder + östra långsidan, inklusive målning 2013. Byte av fönster och ytterdörrar 2006/2007.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 2% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 297 € (inkl. moms)

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden