Aktielägenhet - Lyyski Fastigheter

Stängd

Sjuryggsvägen 9 L 2, Mariehamn

Aktielägenhet

Naturnära - Familjevänligt - God förvaring

Utgångspris:

149 000 €

Skuldfritt pris:

159 160 €

Bostadsvederlag:

150 € / månad

Våningsyta:

80 m2

Antal rum:

3 R+K

Byggår:

1983

Allmänt

Välkommen till en mycket trevlig radhuslägenhet belägen på Sjuryggsvägen 9 i Mariehamn. Denna bostad sträcker sig över två våningar med en total yta om generösa 80 kvadratmeter och erbjuder en ljus och hemtrevlig atmosfär. Notera också att huset är beläget i hörnet/slutet vid återvändsgränd med fina vyer mot grannkvarteret.

Köket i nedre plan har inredning i ljusa färger med vita skåpluckor, träbänkskivor och moderna vitvaror såsom kyl, frys, diskmaskin, spis och fläkt. Här finns även en bekväm matplats med fönster mot innergården. Vardagsrummet ligger i anslutning till köket med utsikt över trädgården i söderläge och från vardagsrummet får du även tillgång till altan och uteplats för varma sommarkvällar. Vid entréhallen finns gästtoalett med handfat och spegelskåp. Plats för tvättmaskin.

På övervåningen finns två rymliga sovrum, varav ett har en walk-in-closet och det andra med direktaccess till balkong mot söder. På övre plan finner du även ett rymligt och helkaklat badrum med toalett, spegel- och underskåp, samt bastu med fönster ut mot kvarterets fotbollsplan.

Denna bostad har tillgång till fin utemiljö och uteplatser för olika ändamål. Två badrum, ett i vardera bostadsplan för extra tillgång och bekvämlighet.

Bolagets tomt har förutom uteplatserna mot söder också fina ytor mot grannfastigheten i norr. Carport med tillhörande förråd samt cykelrum på gården. Därtill finns också en jordkällare där vardera bostad har eget utrymme.

Denna radhuslägenhet har ett superläge nära grönområden och bekvämligheter som inkluderar skolor, dagis, matbutik och motionsslingor. En utmärkt plats för en bekväm och trivsam livsstil. Du är också i närheten av Fiskehamen där du redan från bostaden kan ana närheten till havet och även nyttja den fina strandpromenaden vid området.

Vi ser fram emot att träffa dig på visning, hör av dig till oss på 018-533 000 eller besök oss på Köpmansgatan 11!

Planritningar

Beskrivning

Adress: Sjuryggsvägen 9 L 2

Kommun: Mariehamn

Våningsyta: 80 m2

Antal rum: 3 R+K

Byggår: 1983

Bostadsvederlag: 150 €/mån

Finansieringsvederlag: 110 €/mån

Bastu: Ja

Teknik: Fiber

Uppvärmning: Luftvärmepump

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 2% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 297 € (inkl. moms). Tillkommer registreringskostnad i samband med registrering av fysiskt aktiebrev i bostadsdatasystemet.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden