Aktielägenhet – Lyyski Fastigheter

Till Salu

Skönviksvägen 4 lgh 2, Mariehamn

Visning:

Enligt överenskommelse

Aktielägenhet

Markplanslägenhet med egen terrass i söderläge. Perfekt som övernattningslägenhet, din första bostad eller en investering för uthyrning.

Utgångspris:

149 000 €

Bostadsvederlag:

210 € / månad

Våningsyta:

50 m2

Antal rum:

2 R+K

Byggår:

1994

Allmänt

Välkommen till Skönviksvägen 4 i Mariehamn – en kvadratsmart lägenhet i markplan som är perfekt för dig som söker både bekvämlighet och ett attraktivt läge.

Välkomnande och praktisk, entréhallen rymmer gott om plats för att hänga av dig och en garderob för förvaring. Det nyrenoverade badrummet imponerar med sin stilrena design och erbjuder även utrymme för tvättmaskin. Med ett sovrum, vardagsrum och kök finns här gott om utrymme för bekvämt boende. Dessutom har lägenheten en egen terrass i söderläge, vilket ger dig möjlighet att njuta av soliga dagar och trevliga utomhusstunder.

Med nyrenoverade ytskikt, nymålade väggar och köksluckor och ett nytt parkettgolv känns lägenheten modernt och fräsch. De gemensamma utrymmena inkluderar en tvättstuga och en bastuavdelning, vilket ger dig extra bekvämlighet och avkoppling. Förvaringsmöjligheter finns också i form av ett vindsförråd, och du behöver inte oroa dig för parkering då både ägare och gäster har tillgång till parkeringsplatser utan extra kostnad. Dessutom finns det ett skyddsrum/cykelrum för extra säkerhet och förvaring. För att göra din vardag ännu bekvämare finns det också en hiss i huset.

Bolaget består av tre separata hus med charmiga gräsbelagda innergårdar. Här kan du njuta av grönska och lugn samtidigt som du har alla fördelar med att bo bara några minuter från centrum. Detta lugna område har närhet till sjukhus, skolor, serviceinrättningar och vackra promenadstråk, vilket gör det till en perfekt plats att kalla hem. Oavsett om du letar efter en övernattningslägenhet, din första bostad eller en investering för uthyrning, så är denna lägenhet det perfekta valet.

Missa inte chansen att äga denna attraktiva och välbelägna lägenhet på Skönviksvägen 4. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck alla fördelar med att bo här.

Planritningar

Beskrivning

Adress: Skönviksvägen 4 lgh 2

Kommun: Mariehamn

Våningsyta: 50 m2

Antal rum: 2 R+K

Byggår: 1994

Bostadsvederlag: 210 €/mån

Bastu: Ja

Hiss: Ja

Teknik: Fiberanslutning, mekansik ventilation.

Uppvärmning: Fjärrvärme, vattenburet till radiatorer. Golvvärme i badrum.

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt: Bolagsvederlaget innehåller värme, vatten, sophantering, disponent, fastighetsskötsel, arrende samt fastighetsförsäkring. Bostäderna har enligt gällande lagstiftning haft överlåtelsebegränsningar på grund av landskapslån men befrias genom ny lag från dessa begränsningar då lånen har återbetalats. Slutlig överlåtelse sker då lånen är återbetalda. Aktierna säljs skuldfritt.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 2% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 297 € (inkl. moms)

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden