Aktielägenhet - Lyyski Fastigheter
Kontakt

Stängd

Skönviksvägen 4 lgh 12, Mariehamn

Aktielägenhet

Välplanerad 2 rum och kök med öppen planlösning

Utgångspris:

147 000 €

Bostadsvederlag:

199.50 € / månad

Våningsyta:

47,5 m2

Antal rum:

2 R+K

Byggår:

1993

Välplanerad och nyrenoverad gavellägenhet med balkong

Aktielägenhet om 47,5 m2 är belägen på våning två med en rymlig och solig balkong i sydväst. Lägenheten inrymmer entréhall med klädavhängning och garderober. Stort nyrenoverat badrum med helkaklade väggar och klinkers. God plats för tvättmaskin. Ljust kök och vardagsrum med öppen planlösning. Sovrummet har garderober och plats för dubbelsäng. Lägenheten är ytterst väldisponerad med bra planerade ytor.

Oavsett om du letar efter en övernattningslägenhet, din första bostad eller en investering för uthyrning, så är denna lägenhet det perfekta valet.

Missa inte chansen att äga denna attraktiva och välbelägna lägenhet på Skönviksvägen 4. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck alla fördelar med att bo här.

Planritningar

Beskrivning

Adress: Skönviksvägen 4 lgh 12

Kommun: Mariehamn

Våningsyta: 47,5 m2

Antal rum: 2 R+K

Byggår: 1993

Bostadsvederlag: 199.50 €/mån

Bastu: Ja

Hiss: Ja

Teknik: Fiber anslutet, Mekaniskt ventilation

Uppvärmning: Fjärrvärme, vattenburet till radiatorer. Golvvärme i badrum, vattenburen och el.

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Tillträde: Enligt överenskommelse

Utemiljö: Bolaget består av tre separata hus med gräsbelagda innergårdar, p-platser både för ägare och gäster finns att tillgå utan extra kostnad. Bostaden är perfekt för dig som vill bo bara några minuter från centrum i ett lugnt område med närhet till både sjukhus, skolor, serviceinrättningar och promenadstråk.

Övrigt: Bolagsvederlaget innehåller värme, vatten, sophantering, disponent, fastighetsskötsel, arrende samt fastighetsförsäkring. Bostäderna har enligt gällande lagstiftning haft överlåtelsebegränsningar på grund av landskapslån men befrias genom ny lag från dessa begränsningar då lånen har återbetalats. Slutlig överlåtelse sker då lånen är återbetalda. Aktierna säljs skuldfritt.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 1,5% av samt kostnad för köpebrev 297€ (inkl. moms). Tillkommer registreringskostnad i samband med registrering av aktiebrev i bostadsdatasystemet.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden