Aktielägenhet – Lyyski Fastigheter

Till Salu

Skönviksvägen 2 lgh 12, Mariehamn

Visning:

Enligt överenskommelse

Aktielägenhet

Välplanerad 2:a för den som vill renovera själv.

Utgångspris:

135 000 €

Bostadsvederlag:

198.5 € / månad

Våningsyta:

47,5 m2

Antal rum:

2 R+K

Byggår:

1993

Allmänt

Aktielägenhet om 47,5 m2 är belägen på våning 2 med en rymlig och solig balkong i sydväst. Lägenheten inrymmer entréhall med klädavhängning och garderober, rejält badrum med plats för tvättmaskin samt ljust kök och vardagsrum med öppen planlösning. Sovrummet har garderober och god plats för dubbelsäng. Lägenheten är ytterst väldisponerad med bra planerade ytor. Den säljs i befintligt skick och är perfekt för den som vill göra en ytrenovering och få sin egna prägel på sitt boende.

De gemensamma utrymmena inkluderar en tvättstuga och en bastuavdelning, vilket ger dig extra bekvämlighet och avkoppling. Förvaringsmöjligheter finns också i form av ett vindsförråd, och du behöver inte oroa dig för parkering då både ägare och gäster har tillgång till parkeringsplatser utan extra kostnad. Dessutom finns det ett skyddsrum/cykelrum för extra säkerhet och förvaring. För att göra din vardag ännu bekvämare finns det också en hiss i huset.

Bolaget består av tre separata hus med charmiga gräsbelagda innergårdar. Här kan du njuta av grönska och lugn samtidigt som du har alla fördelar med att bo bara några minuter från centrum. Detta lugna område har närhet till sjukhus, skolor, serviceinrättningar och vackra promenadstråk, vilket gör det till en perfekt plats att kalla hem. Oavsett om du letar efter en övernattningslägenhet, din första bostad eller en investering för uthyrning, så är denna lägenhet det perfekta valet.

Missa inte chansen att äga denna attraktiva och välbelägna lägenhet på Skönviksvägen 2. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck alla fördelar med att bo här.

Planritningar

Beskrivning

Adress: Skönviksvägen 2 lgh 12

Kommun: Mariehamn

Våningsyta: 47,5 m2

Antal rum: 2 R+K

Byggår: 1993

Bostadsvederlag: 198.5 €/mån

Bastu: Ja

Hiss: Finns i huset

Teknik: Fiberanslutning, mekansik ventilation.

Uppvärmning: Fjärrvärme, vattenburet till radiatorer. Golvvärme i badrum.

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Tillträde: Enligt överenskommelse

Utemiljö: Bolaget består av tre separata hus med gräsbelagda innergårdar, p-platser både för ägare och gäster finns att tillgå utan extra kostnad. Bostaden är perfekt för dig som vill bo bara några minuter från centrum i ett lugnt område med närhet till både sjukhus, skolor, serviceinrättningar och promenadstråk.

Övrigt: Bolagsvederlaget innehåller värme, vatten, sophantering, disponent, fastighetsskötsel, arrende samt fastighetsförsäkring. Bostäderna har enligt gällande lagstiftning haft överlåtelsebegränsningar på grund av landskapslån men befrias genom ny lag från dessa begränsningar då lånen har återbetalats. Slutlig överlåtelse sker då lånen är återbetalda. Aktierna säljs skuldfritt.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 2% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 297 € (inkl. moms)

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden