Aktielägenhet - Lyyski Fastigheter
Kontakt

Till Salu

Skrakvägen 3 A24, Mariehamn

Visning:

Enligt överenskommelse

Aktielägenhet

Stor sydlig balkong - Bekvämt läge - Goda kommunikationer - Rymlig och ljus

Utgångspris:

126 000 €

Bostadsvederlag:

306.40 € / månad

Boyta:

76,6 m2

Antal rum:

3 R+K

Byggår:

1974

Lägenheten

Vi är glada över att kunna erbjuda denna ljusa och rymliga lägenhet om 3 rum och kök på Skrakvägen i Mariehamn. Lägenheten har stor inglasad balkong om ca 13 kvadratmeter i sydligt läge, vilket ger många soltimmar och möjliggör för förlängning av årets varma månader. Lägenheten har ett utmärkt gavelläge i öster på byggnadens första våningsplan.

Du välkomnas av en rymlig hall med generös garderobsförvaring och plats för klädavhängning. Köket är fullt utrustat med gott om arbetsytor och ansluter till en matsalsdel innan man når lägenhetens vardagsrum. Vardagsrummet med utgång till balkongen har stora fönster som ger fint ljusinsläpp. I anslutning till vardagsrummet finns ett sovrum som avskiljs med skjutdörr. Lägenhetens andra sovrum nås från matsalsdelen.

Bolagsvederlaget är idag 306,40 €/mån och utöver det erlägger ägaren hushållsel enligt egen förbrukning.

 

Bolaget

Bostadsbolaget erbjuder en rad faciliteter såsom bastu med dusch och omklädningsrum, tvättstuga med mangel och torkrum, hobbyrum, cykelrum samt skyddsrum (avgifter enl. prislista). Lägenheten är även lämplig för familjer med barn. Två privata förråd i källarplan ingår i lägenheten. Parkering inom bostadsbolaget (avgifter enl. prislista).

Bostadsbolaget består av totalt 61 lägenheter fördelade i tre byggnader. Området Västernäs är trivsamt och lugnt med närhet till grönområden, promenadstråk och Lerviks båthamn. Busshållplatsen ligger cirka 100 meter från huset, och det finns en gång-/cykelväg till skola och centrum.

Lägenhetshuset byggdes ursprungligen 1974 och har genomgått kontinuerliga renoveringar och underhåll. Bolaget har nyligen genomfört relining av samtliga avloppsrör i bostadsbolagets byggnader. Kontakta oss Lyyski Fastigheter för mera information gällande renoveringen/relining och/eller ta gärna del av bifogat disponentintyg.

Tveka inte att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning av denna fantastiska lägenhet. Vi ser fram emot att höra från dig!

Planritningar

Beskrivning

Adress: Skrakvägen 3 A24

Kommun: Mariehamn

Boyta: 76,6 m2

Antal rum: 3 R+K

Byggår: 1974

Bostadsvederlag: 306.40 €/mån

Bastu: Ja, i byggnaden

Uppvärmning: Fjärrvärme

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Tillträde: Enligt överenskommelse

Utemiljö: Området är trivsamt och lugnt med närhet till grönområden, promenadstråk och Lerviks båthamn. Busshållplatsen ligger cirka 100 meter från huset, och det finns en gång-/cykelväg till skola och centrum.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 1,5% av samt kostnad för köpebrev 297€ (inkl. moms). Tillkommer registreringskostnad i samband med registrering av fysiskt aktiebrev i bostadsdatasystemet.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden