Aktielägenhet - Lyyski Fastigheter

Till Salu

Skrakvägen 3 B36, Mariehamn

Visning:

Enligt överenskommelse

Aktielägenhet

Fräsch - Ljus - Inglasad balkong

Utgångspris:

137 000 €

Bostadsvederlag:

306.40 € / månad

Våningsyta:

76,6 m2

Antal rum:

3 R+K

Byggår:

1974

Allmänt

Vi är glada över att kunna erbjuda denna ljusa gavellägenhet på Skrakvägen 3 i Mariehamn. Denna rymliga lägenhet med en stor inglasad balkong på 13 m2 är en perfekt plats att kalla hem. Lägenheten har ett utmärkt läge i västra gaveln på våning II och ger rikligt med naturligt ljus från flera vädersträck.

Lägenheten är fräsch och har genomgått renoveringar, kök och badrum är uppdaterade. Badrummet med elgolvvärme har plats för tvättmaskin. Du välkomnas av en rymlig hall, generöst med garderober och plats för klädavhängning. Köket är modernt och i anslutning gott om plats för matmöblemang, vidare sovrum med gott om förvaringsutrymme. Vardagsrummet med platsbyggd bokhylla är stort och ljust, därtill utgång till den rymliga balkongen i sydväst. I anslutning till vardagsrummet finns idag ett bibliotek/tv-rum/matsal/arbetsrum där du kan koppla av, utrymmet är annars ursprungligen ett sovrum och kan relativt enkelt återställas till sovrum om så önskas. Bolagsvederlaget är idag 306,40 €/mån och utöver det erlägger ägaren hushållsel enligt egen förbrukning.

Bostadsbolaget erbjuder en rad faciliteter såsom bastu med dusch och omklädningsrum, tvättstuga med mangel och torkrum, hobbyrum, cykelrum samt skyddsrum (avgifter enl. prislista). Lägenheten är även lämplig för familjer med barn. Två privata förråd i källarplan ingår i lägenheten. Parkering finns tillgänglig inom bostadsbolaget (avgifter enl. prislista).

Bostadsbolaget består av totalt 61 lägenheter fördelade i tre byggnader. Området är trivsamt och lugnt med närhet till grönområden, promenadstråk och Lerviks båthamn. Busshållplatsen ligger cirka 100 meter från huset, och det finns en gång-/cykelväg till skola och centrum.

Lägenhetshuset byggdes ursprungligen 1974 och har genomgått kontinuerliga renoveringar och underhåll. Bolaget har nyligen påbörjat relining av samtliga avloppsrör i bostadsbolagets byggnader och gällande försäljningsobjektet B36 och dess trapphus är den redan genomförd och klar! Kontakta oss Lyyski Fastigheter för mera information gällande renoveringen/relining och/eller ta gärna del av bifogat disponentintyg.

Tveka inte att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning av denna fantastiska lägenhet. Vi ser fram emot att höra från dig!

Planritningar

Beskrivning

Adress: Skrakvägen 3 B36

Kommun: Mariehamn

Våningsyta: 76,6 m2

Antal rum: 3 R+K

Byggår: 1974

Bostadsvederlag: 306.40 €/mån

Bastu: Ja, gemensam bastu finns i byggnaden.

Teknik: Mekanisk ventilation.

Uppvärmning: Fjärrvärme

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt: Bostadsbolaget har nyligen påbörjat relining av samtliga avloppsrör i bostadsbolagets byggnader. OBS! redan genomfört och klart gällande försäljningsobjektet B36 samt dess trapphus.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 2% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 297 € (inkl. moms). Tillkommer registreringskostnad i samband med registrering av fysiskt aktiebrev i bostadsdatasystemet.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden